Promenada Mall și Mega Mall București anunță startul campaniei "Black Friday de senzații", în care clienții se vor bucura de oferte speciale și reduceri de prețuri de până la 50%, dar și de premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Astfel, magazinele din Mega Mall București au anunțat reduceri de până la 50%, printre brandurile participante numărându-se Lee Cooper, Kenvelo/Timeout, Meli Melo, Meli Melo Deco, Humanic, Melkior, Various Brands, Yves Rocher, Kiehl’s, Douglas, Benvenuti, Cărturești, CCC și multe altele.

Mai mult, la cumpărături de minimum 700 lei din magazinele din Mega Mall București, pe maximum două bonuri fiscale, scanate în aplicația SPOT, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc un scratch card și câștigă garantat unul dintre cele 500 premii constând în vouchere de cumpărături sau produse Media Galaxy.

De asemenea, clienții Promenada Mall care fac cumpărături în valoare de minimum 500 de lei, înregistrează bonul în SPOT și răzuiesc scratch cardul în aplicație, au șansa de a câștiga căști Apple AirPods, vouchere de cumpărături și extra puncte SPOT.

În plus, cei care fac shopping de minimum 1000 de lei au ocazia de a primi, prin tragere la sorți, telefoane iPhone 14 Pro, boxe inteligente Bose sau genți Coccinelle.

Mega Mall București și Promenada Mall arată că experiența Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali, care este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Astfel, fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături.

De asemenea, clienții Mega Mall București (până pe 13 noiembrie) și Promenada Mall (între 11-13 noiembrie) care își instalează aplicația SPOT vor primi garantat o sticlă de vin Purcari.

La Promenada Mall și Mega Mall București, campania de Black Friday se va desfășura pe parcursul weekendului 11-13 noiembrie.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri