În această perioadă, trei importante centre comerciale din Capitală, Mega Mall, Promenada Mall și Vulcan Value Center, le propun vizitatorilor mai multe modalități de a petrece Paștele.

Paște la Mega Mall

Astfel, pe lângă sesiunile de shopping, Mega Mall București pune la dispoziția clienților activități de relaxare în zona food court, cinematograf și pista de bowling.

De asemenea, în perioada 7-14 aprilie, vizitatorii pot câștiga unul dintre cele 40 de vouchere de 500 de lei valabile in magazinul epantofi.ro cu zonă Modivo din Mega Mall București.

Pentru a intra în posesia lor, participanții trebuie să facă cumpărături în valoare de 1500 de lei pe maximum 3 bonuri fiscale, din aceeași zi, și să le scaneze în secțiunea „Răzuiește și Câștigă” din aplicația SPOT.

Paște la Promenada Mall

Totodată, până pe 18 aprilie, Promenada Mall le oferă puncte duble clienților care vin la shopping și scanează bonurile fiscale în aplicația SPOT.

Astfel, clienții pot profita de punctele acumulate pentru a-și alege și achiziționa produse din catalogul de Premii, din secțiunea Rewards a aplicației.

De asemenea, reprezentanții centrului comercial spun că noii membri SPOT sunt întâmpinați cu o surpriză pentru masa de Paște – o sticlă de vin spumant Cuvée De Purcari.

Paște la Vulcan Value Center

Și la Vulcan Value Center, clienții care descarcă aplicația mobilă SPOT și își completează contul până pe 18 aprilie, vor primi dulciuri pentru masa de Paște și un voucher în valoare de 30 de lei, pe care îl pot folosi la magazinul Tin Tin Shop.

De asemenea, tot până pe 18 aprilie vizitatorii se pot bucura de premii prin tragere la sorți dacă fac cumpărături în valoare de minimum 300 de lei pe un singur bon fiscal și îl scanează în aplicația SPOT. Astfel, ei pot câștiga una dintre cele 300 de sticle de vin Purcari.

Vulcan Value Center are activități prevăzute și pentru copii. Prin urmare, în perioada 7-9 aprilie, copiii pot participa la spectacole interactive și ateliere creative în care pot picta ouă din polistiren și figurine din hârtie.

În plus, ca aceste momente să rămână întipărite, Vulcan Value Centre pune la dispoziția clienților fotografii cu magnet și rame foto.

Sursa foto: Dreamstime

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri