Mega Mall, cel mai nou proiect comercial din Bucuresti si totodata pariul dezvoltatorului sud-african NEPI in zona de Est a Capitalei, este pe punctul de a-si deschide portile pentru publicul larg, singura problema este ca la viitorul centru comercial inca mai este de lucru.

Din imaginile suprinse de catre wall-street.ro, lucrarile la Mega Mall se deruleaza intr-un ritm intens, insa o saptamana pentru inaugurarea oficiala poate fi o adevarata provocare atat pentru constructor cat si pentru dezvoltator. Desi programat initial pentru o inaugurare la jumatatea lunii aprilie, inaugurarea proiectului Mega Mall a fost intarziata cu aproape o luna, proiectul fiind programat pentru a fi deschis catre publicul larg pe 14 mai.

Noul centru comercial se intinde pe 230.000 de metri patrati, iar constructia proiectului a fost demarata in urma cu ceva mai mult de un an de zile.

Peste 200 de magazine in Mega Mall: H&M, Zara, Mango si Musette, printre brandurile ce deschid langa Arena Nationala

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre retailerii prezenti numarandu-se branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger si Musette. Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe.

Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu Jiu si alte centre comerciale atat in tara, cat si in Serbia si Slovacia. NEPI mai detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti, City Business Centre din Timisoara si The Office din Cluj.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri