NEPI, unul dintre cei mai mari dezvoltatori si investitori imobiliari prezenti pe piata din Romania, va deschide chiar pe 1 decembrie centrul comercial Shopping City Piatra Neamt.

In acest fel, NEPI va deschide cel mai nou si modern mall din partea de nord-est a Romaniei. Principala ancora comerciala din cel mai nou mall din Romania va fi Carrefour, precum si o serie de retaileri care vor intra in premiera in orasul Piatra Neamt.

Noul mall este construit pe un teren de 7 hectare si dispune de o suprafata inchiriabila de 28.000 metri patrati, iar investitia in dezvoltarea proiectului si achizitia terenului si-a ridicat la circa 25 de milioane de euro. De asemenea, clientii vor avea la dispozitie o parcare cu pana la 1.000 de locuri, ce va oferi acces direct catre zonele de divertisment cu cinema, terasa si food court.

”Piatra Neamt reprezinta unul dintre principalele puncte de atractie turistica din regiunea Moldovei, mai mult decat atat, este o zona cu potential, aflata in plina dezvoltare. Prin intermediul Shopping City Piatra-Neamt ne dorim sa venim in intampinarea locuitorilor orasului, dar si a turistilor, printr-un mix de branduri internationale si locale care sa le acopere toate nevoile in materie de shopping si servicii. Din acest motiv, zona de divertisment si terasa amenajata sunt elemente care vor diferentia centrul comercial de alte destinatii din regiunea Moldovei”, a declarat Sebastian Mahu, asset manager in cadrul NEPI.

Shopping City Piatra-Neamt va aduce o oferta completa de magazine, cu branduri pentru toate categoriile de varsta si interese. Astfel, pasionatii de fashion vor regasi aici unele dintre cele mai populare magazine, cum este cazul New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Jonny Joy, Neofashion sau Marelbo, urmand ca alte cateva destinatii sa fie deschis, in umatoarele trei luni, inclusiv magazinul H&M. Mai mult, impatimitii sportului vor gasi in magazinul multibrand Intersport o gama larga de produse pentru activitati fizice in aer liber sau in salile de sport.

In plus, Shopping City Piatra-Neamt va aduce si primul hipermarket Carrefour din regiune. Hipermarketul va oferi peste 50.000 de articole, expuse pe o suprafata de 7.500 de metri patrat, spatiu in care vor lucra aproximativ 330 de angajati.

Primul cinematograf multiplex modern din regiune ajunge in Piatra Neamt

Noul centru comercial aduce in premiera si primul cinematograf multiplex Cinema City din regiune, ce va fi inaugurat in a doua parte a lunii decembrie.

Cinematograful va fi dotat cu sase sali echipate cu cele mai inovatoare tehnologii, oferindu-le spectatorilor ocazia de a viziona filme 2D si 3D la o calitate superioara. De asemenea, pentru a completa oferta de divertisment, Max Fun va deschide o noua zona de distractie cu biliard si activitati de recreere ii asteapta pe cei care vor sa se relaxeze sau sa se distreze alaturi de prieteni sau familie.

Shopping City Piatra Neamt mai cuprinde si un cazino, MaxBet, deschis non-stop.

New Europe Property Investment plc (NEPI) este un grup de investitii si dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB). Grupul a fost infiintat in anul 2007 pentru a achizitiona, a dezvolta si a gestiona cele mai importante proprietati pe zona de retail din tarile emergente ale Uniunii Europene, cu potential de crestere pe termen lung. De-a lungul timpului, grupul NEPI si-a consolidat un portofoliu important de proprietati si a dezvoltat, in mod constant, proiecte numeroase in Romania, Serbia, Slovacia si Cehia. Strategia de dezvoltare se concentreaza pe expansiunea in segmentul de retail si pe alte piete. In plus, Grupul investeste si in dezvoltarea cladirilor de birouri clasa A in marile orase din Romania, unde exista cerere din partea companiilor multinationale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 in Bucuresti, City Business Centre in Timisoara si The Office in Cluj.

NEPI este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, un segment pe care mai activeaza nume mari, precum AFI Europe, Iulius Group, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri