New Europe Property Investments (NEPI), unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, a demararea lucrarile pentru un nou centru comercial din zona de nord - est a Romaniei, proiectul Shopping City Piatra Neamt fiind programat sa fie inaugurat la finalul anului 2016.

La doar o saptamana de la lansarea oficiala a proiectului, dezvoltatorul comunica un interes major al brandurilor de prestigiu international si national de a fi prezente pe galeria noului mall, in prezent aproximativ 80% dintre spatii avand contractele de inchiriere semnate sau sunt in curs de semnare.

Branduri precum C&A, CCC, Pepco, Intersport, Benvenuti, Kendra, Orsay, Sensiblu si Zoo Center sunt printre primii chiariasi care si-au anuntat prezenta in Shopping City Piatra Neamt.

Noul centrul comercial va gazdui primul cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu sase sali in care clientii mall-ului vor putea alege sa vizioneze unele dintre cele mai noi blockbustere si filmele mult asteptate.

Cu o suprafata totala construita de 33.000 mp, Shopping City Piatra Neamt, un proiect dezvoltat integral de NEPI, isi va astepta clientii cu optiuni variate de cumparaturi si distractie, o zona generoasa de fast food si restaurante si multe alte modalitati de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie.

Citeste si:
Cine sunt coloșii care domină piața imobiliară din România?
Cine sunt coloșii care domină...

“Investitia NEPI din Piatra Neamt reprezinta mai mult decat dezvoltarea unui centru comercial regional, pentru ca vom contribui consistent la dezvoltarea economica a regiunii de nord-est prin generarea directa si indirecta a sute de locuri de munca. Pentru dezvoltarea Shopping City Piatra Neamt vom continua traditia de colaborare si parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internationala. In acelasi timp, incurajam si sustinem dezvoltarea economiei locale prin incheierea de parteneriate cu cei mai buni furnizori locali de servicii si bunuri.”, a afirmat Tiberiu Smaranda, director executiv NEPI.

Shopping City Piatra Neamt va aduce primul hipermarket Carrefour din regiune

Odata cu inaugurarea centrului comercial, la finalul anului 2016, Shopping City Piatra Neamt va aduce si primul hipermarket Carrefour din regiune. Cu circa 250 de angajati care vor fi implicati in activitati comerciale, dar vor lucra si in laboratoarele proprii de brutarie, gastronomie, patiserie, cofetarie si pizza-rotiserie, Carrefour va deveni unul dintre cei mai importanti angajatori din oras, iar in cei 7.500 mp de care va dispune, hipermarketul va pune la dispozitia clientilor sau circa 50.000 de articole.

Centrul comercial Shopping City Piatra Neamt este construit pe un teren de 7 hectare (70.000 mp), iar la finalizarea dezvoltarii sale va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 28.000 mp. Proiectul comercial dezvoltat de NEPI va deservi, astfel, unui numar de peste 80.000 de locuitori ai orasului Piatra Neamt, dar si altor aproximativ 250.000 de locuitori care se afla la 45 minute distanta de acesta.

Ce alte inaugurari de proiecte comerciale si mall-uri au loc in 2016

NEPI va fi in 2016 unul dintre cei mai activi dezvoltatori si investitori in ceea ce priveste proiectele de mall-uri la nivel local, asta dupa ce a deschis deja un proiect important in Timisoara (Shopping City Timisoara), pregateste extinderea proiectului City Park din Constanta, incepe lucrarile la proiectul din Piatra Neamt, dar are in plan si dezvoltarea proiectului Mega Mall din Satu Mare.

Tot in acest an alte doua mari proiecte vor fi livrate in Bucuresti – Park Lake din cartierul bucurestean Titan – o investitie comuna a Sonae Sierra si Caelum Development ce va necesita o investitie de peste 180 de milioane de euro, dar si proiectul Veranda Mall din cartierul Obor, un pariu de 60 de milioane de euro a familiei Pogonaru.

Citeste si:
Se discută noi restricții în România. Ce spune vicepremierul Dan Barna
Se discută noi restricții în...

New Europe Property Investment plc (NEPI) este un grup de investitii si dezvoltare listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum si la Bursa de Valori din Bucuresti (BVB). Grupul a fost infiintat in anul 2007 pentru a achizitiona, a dezvolta si a gestiona cele mai importante proprietati pe zona de retail din tarile emergente ale Uniunii Europene, cu potential de crestere pe termen lung. De-a lungul timpului, grupul NEPI si-a consolidat un portofoliu important de proprietati si a dezvoltat, in mod constant, proiecte numeroase in Romania, Serbia, Slovacia si Cehia. Strategia de dezvoltare se concentreaza pe expansiunea in segmentul de retail si pe alte piete. In plus, Grupul investeste si in dezvoltarea cladirilor de birouri clasa A in marile orase din Romania, unde exista cerere din partea companiilor multinationale.

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, Shopping City Timisoara, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 in Bucuresti, City Business Centre in Timisoara si The Office in Cluj.

NEPI este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel local, un segment pe care mai activeaza nume mari, precum AFI Europe, Iulius Group, Baneasa Developments sau Anchor Group.

Citeste si:
Proprietarii de mall-uri preferă brandurile care pot dovedi anduranță
Proprietarii de centre...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri