La finalizarea procesului de reconfigurare, Shopping City Sibiu va acoperi o suprafata totala de aproximativ 90.000 de metri patrati, devenind cel mai mare centru comercial, nu numai din regiune, ci si din intreaga tara. Modernizarea va viza o suprafata de peste 40.000 de metri patrati, modificarile planificate urmand sa transforme complet aspectul actualului centru comercial, atat prin adaugarea noului nivel, cat si prin modificarea designului.

Achizitionat de NEPI in prima parte a acestui an, Shopping City Sibiu a intrat sub expertiza manageriala a dezvoltatorului, fiind deja aliniat la standardele centrelor din portofoliu.

In 2017, vor fi demarate lucrarile de modernizare ce implica completarea ofertei de fashion cu noi branduri locale si internationale. Mai mult, clientii vor avea ocazia sa vizioneze cele mai asteptate filme, proiectul urmand sa beneficieze de un cinematograf modern.

Proiectul de reconfigurare a centrului Shopping City Sibiu va presupune un efort investitional de aproximativ 20 de milioane de euro.

Dupa finalizarea, in acest an, a proiectelor din Timisoara, Constanta si Piatra-Neamt, pe parcursul anului urmator Shopping City Sibiu, alaturi de dezvoltarile din Galati si Ramnicu Valcea, va fi unul dintre cele mai importante proiecte pentru NEPI in 2017, continuand astfel ritmul alert de deschideri si dezvoltari ale grupului.

Citeste si:

Cu o suprafata totala inchiriabila de peste 79.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din Romania si cea mai importanta zona comerciala din orasul Sibiu, atat ca dimensiune, cat si ca mix al retailerilor ancora: doua hypermarket-uri Auchan si respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul orasului, langa DN1 si dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Alaturi de Shopping City Sibiu, portofoliul NEPI (New Europe Property Investments) din Romania include Mega Mall Bucuresti, Promenada Mall Bucuresti, Iris Titan Shopping Center Bucuresti, City Park Constanta, Shopping City Timisoara, Shopping City Deva, Braioa Mall, Vulcan Value Centre Bucuresti, Shopping City Galati, Pitesti Retail Park, Ploiesti Shopping City, Shopping City Targu Jiu, Severin Shoppin Center, Aurora Shopping Mall Buzau.

Principalii concurenti ai NEPI in Romania sunt Baneasa Developments, AFI Europe, Anchor Group, Iulius Group sau S Immo.