Promenada Mall și Mega Mall dau startul campaniei de Black Friday 2021, cel mai mare eveniment de reduceri ce reunește toate centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle, și anunță oferte speciale și reduceri de prețuri de până la 80% în toate magazinele preferate, dar și premii și extra beneficii garantate pentru clienții care își instalează aplicația SPOT.

Sub conceptul „Ți s-a pus SPOT-ul pe Black Friday”, campania de reduceri se va desfășura de vineri, 12 noiembrie, până pe 21 noiembrie. Pe lângă reducerile din magazinele partenere, în weekendul 12 – 14 noiembrie, utilizatorii aplicației SPOT beneficiază de 10% discount la achiziția de gift vouchere, 50% extra puncte în aplicație, iar pe baza bonurilor de cumpărături scanate în aplicație vor intra automat în tragerea la sorți pentru premii, conform unui comunicat de presă transmis de către reprezentanții mall-urilor.

Pentru a face cadouri celor dragi de sărbători, utilizatorii aplicației SPOT vor putea achiziționa gift vouchere cu o reducere specială de 10%, în perioada 12 – 14 noiembrie.

Fiecare bon de cumpărături scanat doar în perioada 12 – 14 noiembrie le va aduce utilizatorilor cu 50% mai multe puncte în aplicație, puncte care pot fi utilizate pentru diverse servicii sau recompense.

Tombole cu premii doar pentru utilizatorii SPOT

La Mega Mall, toți cei care au scanat în aplicația SPOT bonuri de minimum 200 lei, în perioada 12 - 21 noiembrie, intră automat în tombolă, și pot câștiga premii precum Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, Electric Scooter Essential și Mi Air Purifier Pro.

Toți cei care fac shopping la Promenada Mall și scanează în aplicație bonuri de minimum 200 lei, până la finalul campaniei, intră automat în tombola cu premii precum telefoane SAMSUNG Galaxy Z Flip 5G, ceasuri Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch4 Classic sau premii de 1000 lei în vouchere de cumpărături Promenada Mall.

Reducerile de Black Friday ajung până la 80% în Mega Mall și Promenada Mall

Printre reducerile de Black Friday anunțate de Mega Mall se numără cele de la brandurile de îmbrăcăminte sport. Under Armour, Sport Vision, Buzz, Nike, Various Brands și Intersport au pregătit reduceri între 50% și 70%.

Clienții mai pot găsi reduceri de până la 70% la jucăriile Noriel, 50% la magazinul Pro Beauty Shop, până la 30% la Sephora și până la 20% discount la Douglas.

Principalii retaileri de optică medicală, Optiblu și Optiplaza, au reduceri de până la 80% la mai multe produse, iar pe partea de încălțăminte, branduri precum Deichmann și Il Passo au pregătit reduceri de până la 50%, respectiv 70%

La Promenada Mall, în perioada 12 - 14 noiembrie, clienții mai pot găsi reduceri de până la 80% la NISSA, reduceri de până la 50% la brandul de genți și accesorii Coccinelle sau discount-uri de până la 30% la lenjeria intimă marca Triumph. Pe pasionații de ultimele trenduri în make-up, parfumuri și skincare îi așteaptă reduceri de până la 30% la Sephora și NALA și de până la 20% la Douglas.

Magazinul certificat LEGO a pregătit discounturi de până la 30% la seturi selecționate, jucăriile, îmbrăcămintea și articolele pentru copii au reduceri de până la 50% la Smyk, iar Noriel anunță reduceri de până la 70%.

Ce este aplicația SPOT și cum se instalează?

Experiența de shopping de Black Friday este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Mega Mall și Promenada Mall. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 13 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiesti Shopping City.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri