În zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie, când cei mai mulți angajați vor fi liberi, unii dintre aceștia își vor petrece timpul liber la cumpărături în mall-uri și hipermarket-uri. Iată care vor fi programele acestora.

Programul Mega Mall

Centrul comercial va avea program normal pe datele de 30 noiembrie și 1 decembrie, între orele 10:00 și 22:00, reprezentanții mall-ului anunțând de asemenea și reduceri de până la 40% la produsele selectate în perioada 29 noiembrie - 2 ianuarie.

Programul Colloseum Mall

Reprezentanții centrului comercial arată că acesta va avea program normal de funcționare, după cum urmează: orele 10:00-22:00 pentru Mall Colosseum și 7:30- 22:00 pentru galeria comercială Carrefour Colosseum.

Programul Militari Shopping Center

Centrul comercial va avea program normal între orele 10:00-22:00.

De asemenea, Militari Shopping Center a pregătit și un eveniment special în această perioadă: o sesiune de fotografie pentru familii semnată de Cristian Șuțu, între 25 noiembrie și 1 decembrie, în intervalul 16:00-20:00.

Programul AFI Cotroceni

Reprezentanții AFI Cotroceni arată că nu există un program special pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, mallul urmând să funcționeze conform programului normal, respectiv 10:00 - 22:00.

De asemenea, AFI Cotroceni sărbătorește Ziua Națională a României la Cinema City, pe data de 1 decembrie urmând să fie proiectat un program special de filme românești.

Programul ParkLake Shopping Center

Centrul comercial informează că programul de funcționare va fi cel obișnuit pe datele de 30 noiembrie și 1 decembrie.

În perioada 28 noiembrie – 8 decembrie însă, clienții sunt așteptați în zona Main Square pentru a admira 10 costume purtate de artiștii români în timpul celebrului musical Mamma Mia.

Programul Băneasa Shopping Center

Ca și celelalte centre comerciale, reprezentanții Băneasa Shopping Center transmit faptul că programul de funcționare va fi normal, între orele 10:00-22:00.

Programul Mega Image

Reprezentanții retailerului transmit că programul de funcționare al magazinelor va fi normal în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, respectiv 7:00-22:00.

Programul Carrefour

Carrefour arată faptul că în minivacanța de 30 noiembrie și 1 decembrie programul magazinelor va fi normal.

Programul Profi

De asemenea, reprezentanții Profi transmit faptul că magazinele din rețea vor avea program normal în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, între orele 8:00 și 22:00.

Programul Lidl

La rândul lor, cei e la Lidl subliniază faptul că programul magazinelor pe care le operează vor avea program obișnuit, fără schimbări față de alte zile.

Programul Auchan

Nu în ultimul rând, retailerul Auchan arată faptul că programul magazinelor din rețea va fi cel normal. Totodată, compania derulează o campanie în social media în care îi invită pe români să facă o poză tricolorului românesc și să o afișeze pe conturile de socializare cu tag la pagina Facebook Auchan (RO) și hashtagul #Mândrucăeștiromân, urmând ca ulterior aceștia să fie înscriși într-o tombolă unde vor putea câștiga unul din cele 10 premii de 1.000 euro ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri