22 Iulie 2016

OMV Petrom lanseaza un seviciu de monitorizare a livrarilor de carburant destinat clientilor sai comeciali



Producatorul de petrol, gaze si electricitate OMV Petrom lanseaza un serviciu pentru monitorizarea livrarile en-gros de produse petroliere. Serviciul, denumit, Fuel Tracking, este destinat clientilor comerciali ai OMV Petrom. Acestia vor putea sa fie informati despre fiecare pas al procesului de livrare a produselor petroliere, de la comanda, pana la livrarea la destinatie.

Compania petroliera arata, intr-un comunicat, ca Fuel Tracking este primul serviciu de acest fel disponibil pe piata carburantilor din Romania.

”Prin lansarea serviciului Fuel Tracking, avem unul dintre cele mai transparente procese de livrare de pe piata carburantilor en-gros din Romania ”, declara Narcis Popescu - Director de Vanzari En-gros, Europa de Est.

OMV Petrom face lunar circa 4.500 de livrari de produse petroliere catre clientii sai comerciali, reprezentati de agenti economici din mai multe sectoare economice, precum transporturi, agricultura si constructii. Acesti clienti au propriile rezervoare de combustibil.

Cum va functiona seviciul Fuel Tracking al OMV Petrom

Clientii OMV Petrom vor putea lansa comanda pentru produse petroliere printr-un portal de business sau pe email si vor avea acces la orice infomatie legata de aceasta.

Mai precis, vor sti ce centitate este livrata, cat costa, la ce ora au plecat camionale din depozitele OMV Petrom. Compania a avut in 2015 o productie de titei si gaze de aproximativ 65 milioane barili echivalent petrol.

Compania detine la Ploiesti o rafinarie care poate procesa anual 4,5 milioane tone de titei si opereaza o termocentrala de 860 MW, precum si un parc eolian de 45 MW, pe care insa vrea sa-l vanda.

Pe piata distributiei de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe pietele din Romania si tarile invecinate prin intermediul a circa 800 benzinarii.

Compania este controlata de grupul austriac de petrol si gaze OMV, care detine 51,01% din actiunile OMV Petrom. Statul roman, prin Ministerul Energiei, are o participatie de 20,64%, Fondul Proprietatea - 18,99%, iar 9,36% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti.



Citeste si