9 August 2016

Deloitte introduce in Romania servicii de consultanta digitala. Invata companiile sa integreze tehnologia in business



Deloitte Romania isi extinde aria de servicii de consultanta urmand sa puna la dispozitia clientilor si consultanta strategica digitala, pentru integrarea tehnologiei in business-ul companiilor. In acest sens, compania l-a cooptat in echipa pe Cosmin Costea, un specialist cu experienta in domeniul consultantei digitale in afaceri, care in trecut a lucrat la dezvoltarea de platforme e-commerce pentru retaileri din Romania, Polonia, Ungaria, Turcia, Rusia, Olanda si SUA.

Cosmin Costea va conduce linia de servicii din pozitia de director de strategie, a anuntat Deloitte Romania.

"Cosmin ne va ajuta sa oferim clientilor nostri solutii in spatiul digital, care reprezinta o necesitate pentru orice business modern al zilelor noastre. (…) Punem laolalta creativitatea si tehnologia, expertiza in afaceri si cunoasterea profunda a industriei pentru a sprijini transformarea afacerilor clientilor nostri", a declarat Ahmed Hassan, country managing partner Deloitte Romania.

In noul sau rol, Cosmin Costea se va axa pe trei directii: transformare digitala, design creativ si implementare de software, concentrandu-se pentru inceput asupra platformei SAP Hybris eCommerce si Marketing.

"Venirea mea la Deloitte Digital se datoreaza potentialului imens de a genera un impact vizibil pentru clienti. Ii vom sprijini sa adopte si sa integreze suportul digital in modelul de afacere actual, pentru a-si creste vanzarile intr-un mod profitabil. Avem planuri clare de crestere rapida si durabila prin cladirea unei echipe puternice de profesionisti", a spus Cosmin Costea.

Cosmin Costea se alatura Deloitte dupa 15 ani in management, in care s-a ocupat de implementarea platformei SAP Hybris E-commerce, marketing digital si transformare OmniChannel pentru retaileri, producatori si furnizori de servicii. Cosmin Costea este de formatie inginer IT, cu o diploma in Executive MBA, obtinuta la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie. A fost trainer si consultant pentru strategia si implementarea solutiilor de e-commerce si OmniChannel in retail in Polonia, Ungaria, Turcia, Rusia, Olanda si SUA.

Cosmin Costea, direct sau prin intermediul firmei sale COSTEAconsulting.com, a lucrat pentru companii precum Carrefour, SEA, METRO Cash&Carry, Altex si MediaGalaxy.



Citeste si