EuroGsm va vinde abonamente de electricitate si gaze pentru firma Restart Energy

Retailerul de telefoane EuroGsm va incepe sa comercializeze in magazinele proprii abonamente de energie electrica si gaze naturale catre clientii furnizorului Restart Energy. Zoltan Halmai, directorul comercial al EuroGsm, apreciaza ca pana la sfarsitul anului 2016 compania va atrage aproximativ 20.000 de clienti.

„Cele 110 magazine EuroGsm prezente in 77 de orase din tara vor deveni, in curand, puncte de informare si de vanzare pentru abonamentele de energie electrica si gaze naturale”, se arata intr-un comunicat comun al EuroGsm si Restart Energy.

Restart Energy are si activitati de producere a energiei electrice din surse regenerabile, iar firma a fost inregistrata la Registrul Comertului in 2015.

”Credem ca, prin acest pas, avem sansa (...) de a oferi romanilor servicii ireprosabile in domeniul furnizarii de gaze si de energie electrica, fara neplaceri birocratice sau nemultumiri generate de lipsa de transparenta a facturilor emise”, a declarat, in comunicat, Armand Doru, managing director al Restart Energy.

In comunicat se mentioneaza ca tarifele practicate de Restart Energy la vanzarea acestor abonamente sunt cu pana la 10% mai mici fata de "valorile actuale".

Citeste si:
Peste 20% din vanzarile online ale EuroGsm provin de pe mobil
Peste 20% din vanzarile...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

EuroGsm a avut in 2015 o cifra de afaceri de 99,4 milioane de lei (22,6 milioane de euro), in crestere cu peste 5% fta de nivelul de 94,1 milioane de euro din 2014.

Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, compania a raportat in 2015 un profit similar cu castigul din 2014, de 4,4 milioane de lei.

Posibilitatea schimbarii furnizorului exista in legislatie din 2007, dar consumatorii nu s-au grabit sa utilizeze acest instrument care, cel putin in terorie, le-ar putea micsora cu cateva procente costurile cu electricitatea.

Conform datelor Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), in 2015 erau inregistate 8,61 milioane de locuri de consum pentru clientii casnici, fata de 8,55 milioane in 2014. Acesti clienti au avut in 2015 un consum cumulat de energie electrica de 12.000 GWh.

Citeste si:
S-au pus în vânzare biletele la concertele online ale Concursului...
Biletele și abonamentele la...

Ca numar total de locuri de consum (casnici si non-casnici), in 2015 numarul acestora a scazut fata de 2014, ajund la 8,87 milioane.

Sursa foto: EuroGsm

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri