Tranzactie pe piata de papetarie si birotica: Dacris cumpara Echo Plus, companie de vanzari prin telefon

Dacris, unul dintre principalii furnizori in domeniul produselor de papetarie, birotica si tipar din Romania, anunta achizitia Echo Plus, o companie specializata in vanzari prin telefon din Timisoara.

Odata cu aceasta tranzactie importanta, instrumentata cu ajutorul casei de avocatura Biris Goran si a firmei de consultanta in achizitii Orion XXI, compania Dacris isi intareste pozitia pe piata produselor de birotica, papetarie si tipar din tara noastra.

"Credem ca expertiza Echo Plus in domeniul vanzarilor prin telefon se pliaza foarte bine pe structura noastra comerciala si este o miscare strategica excelenta pentru compania Dacris, care va beneficia, astfel, de o crestere a retelei de distributie si a portofoliului de produse. Privim permanent spre achizitii stategice, care sa ne consolideze pozitia pe piata”, a declarat Dan Fati, actionar Dacris.

„Din 2006, de cand activam pe piata consumabilelor pentru birou si papetarie din Romania, volumul de vanzari a crescut constant. Din depozitele noastre din Bucuresti si din Timisoara pleaca anual in tara peste 2.500 de modele de tonere, cartuse de cerneala si alte produse de birotica si papetarie. Alaturi de Dacris, o companie de top care impartaseste valori comune cu noi, fiind tot un business de familie, vom contribui la dezvoltarea grupului”, a declarat Radu Bulzan, unul dintre cei trei fondatori ai Echo Plus.

Piata de birotica si papetarie, estimata la peste 250 de milioane de euro

Piata locala de birotica si papetarie a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa in ultimii ani, odata cu largirea portofoliului si a liniilor de produse oferite, fiind estimata la peste 250 de milioane de euro. Astfel, companiile din domeniu ofera in prezent birotica si papetarie, produse de protocol si administrative, articole promotionale, echipamente de protectie, mobilier de birou, precum si consultanta personalizata pentru clienti.

Citeste si:
Americanii de la Staples intra pe piata din Romania
Americanii de la Staples...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Dacris este un jucator de top pe piata de papetarie, birotica si tipar din tara, partener Staples si Pilot in Romania. Cu peste 20 de ani de experienta in importul, distributia si comercializarea articolelor de birotica, Dacris reprezinta furnizori importanti in Romania, printre care 3M, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Etilux, CEP, Papyrus, Noki, Trodat, Troika, Casio, Toy Color, Notte, Carioca, Info Notes, etc. Dacris a obtinut in anul 2012 prestigiosul titlu de „Cel mai bun distribuitor regional al Anului”. Compania a fost fondata de Lidia, Dan si Claudiu Fati, avand sediul central in Constanta.

Echo Plus este un furnizor de birotica specializat in comercializarea de tonere si cartuse pentru imprimante, pe segmentul B2B. Compania este prezenta de 10 ani pe piata si are peste 2.000 de clienti in portofoliu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri