Retailerul francez Tati intra pe piata din Romania si deschide primul magazin, in Veranda Mall

Brandul de moda francez Tati va deschide primul magazin din Romania, in complexul comercial Veranda, din zona Obor, spre sfarsitul anului. Magazinul va avea o suprafata de 1.700 metri patrati si va comercializa haine, produse de infrumusetare si articole pentru casa.

Brandul de moda Tati este adus in Romania de grupul Peeraj, unul dintre cele mai puternice grupuri de francize de moda de pe plan local. “Deschiderea primului magazin Tati în Romania in centrul comercial Veranda din Obor reprezinta o miscare strategica a grupului nostru de a gasi platforma ideal pentru comercializarea produselor brandului francez", a adaugat Marian Radu, reprezentant al grupului Peeraj.

Centrul comercial Veranda ajunge astfel la un grad de ocupare de 90%, printre ceilalti chiriasi ai centrului se mai numara H&M, C&A, CCC, Deichman, Triumf, Lora Shoes, Zaza si Le Cashmere Heritage. Veranda va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 de metri patrati, dintre care hipermarketul Carrefour va ocupa 10.000 de mp.

Cei mai importanti competitori din zona sunt Megamall si ParkLake, care se va deschide la inceputul lunii septembrie.

Citeste si:
TOP 10: cele mai mari indemnizatii incasate de tati
Barbatii nu se lasa mai...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
SMYK All for Kids România deschide primul magazin la Târgu Mureș
Setari Cookie-uri