Impreuna. Asa-i ca suna a parteneriat?

Stim la fel de bine ca tine ca o afacere functioneaza in primul rand prin oamenii pe care ii are. Indiferent ca sunt 2 sau 200. Acolo unde-s oamenii, sunt si solutiile.

De aceea ne-am propus, ca atunci cand e vorba de afacerea ta, sa o luam personal. Adica sa ne implicam la fel de mult in a gasi solutii, ca orice om parte din echipa ta.

Asa a aparut „Rezolvi din prima” de la Vodafone. Primul program care iti pune la dispozitie un consultant dedicat.

De azi, indiferent de marimea afacerii tale, ii poti suna direct pe Alina, Vlad sau George.

Sunt consultantii tai dedicati, cu care poti vorbi despre provocarile de business de fiecare zi, indiferent de nevoia ta: un abonament mai avantajos sau solutii mai complexe.

Mai important decat solutiile si avantajele pe care ti le putem oferi, este omul care sa le caute impreuna cu tine. In timp real.
Consultantul dedicat de la Vodafone. Parte din echipa ta.

Esti Ready Business

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri