Reprezentantii PwC au mai anuntat ca nivelul cresterii a fost de 1,5% luand in calcul si efectele cursului de schimb. De cealalta parte, Deloitte si-a publicat luna trecuta rezultatele financiare, veniturile atingand nivelul de 36,8 mil. dolari, dupa o crestere de 9,5%.

Diviziile de audit si asigurari de business au ramas cele mai importante surse de afaceri pentru PwC, veniturile generate de acestea urcand cu 6%, pana la 15,3 mld. dolari in anul fiscal care s-a incheiat in luna iunie.

Compania anticipeaza o crestere a numarului de clienti interesati de serviciile de management al riscului si securitate a datelor, si a anuntat recent ca are in plan sa angajeze 1.000 de specialisti in tehnologie la divizia sa britanica de asigurari de business.

Citeste si:

In Marea Britanie si Europa, PwC, Deloitte, KPMG si EY concureaza pentru un val de contracte de audit statutar devenite recent disponibile ca urmare a unor modificari de reglementari.

PwC a castigat o serie de contracte profitabile cu Vodafone, Santander si HSBC, de la schimbarea de acum doi ani a reglementarilor.

La nivel global, cel mai bun ritm de crestere a fost inregistrat de ramura asiatica a PwC, care si-a marit veniturile cu 10%, in vreme America de Nord a urcat cu 7,5%, pana la 15 mld. dolari. Si in Europa afacerile PwC au crescut, dar slabiciunea relativa a lirei si a euro s-a tradus intr-o crestere de doar 2,5% a veniturilor, la 12,3 mld. dolari.

Sursa foto: Shutterstock