Office Shoes, reduceri de pana la 50% la peste 25 branduri de incaltaminte, de Black Friday

Magazinul de incaltaminte Office Shoes pregateste, in perioada 17 – 21 noiembrie, reduceri intre 10% si 50% la peste 25 branduri ce cuprind mai mult de 700 de modele de incaltaminte.

Printre brandurile la reducere se numara Timberland, UGG, Tommy Hilfiger, Hunter si altele. Produsele Timberland vor avea preturi reduse cu pana la 30%.

Pentru Black Friday 2016, Office Shoes estimeaza o dublare a vanzarilor de la editia de anul trecut, mizand pe un stoc mai amplu de produse de la brand-uri diverse si foarte cunoscute. In plus, Office Shoes a inclus in aceasta toamna 4 noi branduri foarte cunoscute pentru care a pregatit reduceri cu ocazia Black Friday.

Office Shoes este un magazin international, prezent in Romania si alte opt tari din Europa si existent in mediul online din 2013. In grila de produse se gasesc peste 25 de branduri comercializate cu preturi variate, care se muleaza pe nevoile intregii familii, existand incaltari pentru femei, barbati si copii.

Cei interesati pot achizitiona produsele Office Shoes atat in mediul online, cat si la magazinele deschise in Bucuresti, Braila, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Targu Mures si Arad.

Citeste si:
Ce masini s-au vandut de Black Friday pe Autovit.ro
Ce masini s-au vandut de...

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri