Pegas anunta reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta incepand cu 18 noiembrie 2016. Promotia Black Friday dureaza pana pe 27 noiembrie 2016, la miezul noptii.

Atelierele Pegas isi propun sa atinga vanzari de minim un milion de lei timp de 10 zile. Compania estimeaza o crestere de peste 300% a vanzarilor urmand ca peste doi ani sa ajunga la masa critica de biciclete necesara pentru a lansa o fabrica cu productie integral in Romania.

Recent, compania a lansat franciza Pegas pentru cei interesati sa se dezvolte in zona antreprenoriala si linia de camasi cu brandul Braiconf. Pana in prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

In urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

"Avem reduceri de pana la 90%. Astfel dam ocazia oamenilor gospodari sa cumpere bicicleta iarna – pentru ca e mai ieftin si sanie vara. In curand, vom reveni si cu sania Pegas cat de curand – un alt proiect in dezvoltare”, a spus Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Produsele pot fi accesate pe www.bicicletapegas.ro, la magazinele din Vasile Lascar 144 si Mall Promenada precum si in reteaua nationala de dealeri Pegas.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri