Avem o veste buna pentru cei pasionati de fitness sau care pur si simplu vor sa-si mentina un stil de viata activ. Un important retailer online din Romania a lansat campania de Black Friday, cu reduceri de pana la 80%.

Retailerul online evoMAG a lansat campania Black Friday de primavara, cu reduceri de pana la 80%. Noi am selectat cateva dispozitive de fitness care va vor ajuta sa ramaneti activi.
https://www.evomag.ro/frontendCampaign/index/128

Black Friday de primavara - Bicicleta Electrica Pegas

Bicicleta electrica Camping Dinamic are un cadru de aluminiu 6061 pliabil si motor de la Bafang de 220W, pentru plimbari eficiente. Cele 7 viteze externe, respectiv pinioane Shimano MF-TZ21 /14-28 dinti de la Shimano asigura utilizatorului o usurinta in trecerea peste diferentele de nivel din oras. Energia este data de o baterie capabila de la LG de 2800MAh /36V structurata in 40 de elemente. Portbagajul este realizat din aluminiu si include bateria bicicletei. Bicicleta are o reducere de 47% si se gaseste aici.

Dispozitive de fitness - Trotineta electrica pliabila Xiaomi Mi M365

Fabricata din aliaj usor din aluminiu, cu o greutate de 12,5 kg, aceasta trotineta electrica este ideala pentru calatorii prin oras sau in afara lui. Anvelopele de 8,5 inch sunt rezistente la soc si se adapteaza indiferent de conditiile de drum. Pentru ca este o trotineta pliabila, o poti transporta cu usurinta si nu ocupa mult spatiu. Bateria asigura o autonomie de 30 km, iar viteza poate ajunge pana la 25 km/h. Trotineta electrica este mai ieftina cu 29% si poate fi cumparata de aici.

Black Friday de primavara - Banda de alergat electrica

Pentru cei care nu au timp sa mearga la sala pentru fitness, recomandam aceasta banda de alergat FitTronic K500. Poate suporta o greutate de pana la 120kg. Are inclinatie electrica si se poate plia pentru a fi usor de depozitat si o puteti muta cu ajutorul rotilor pentru transport. Viteza de alergare variaza intre 1 - 14,8 km/h. Pe display sunt afisate viteza, timpul, caloriile, distanta, pulsul. Dotata cu intrare USB, pe banda de alergat poti asculta muzica direct de pe stick. Pretul acestui dispozitiv este mai mic de jumatate, iar banda poate fi comandata de aici.

Gadget de fitness - Bratara Xiaomi Mi Band 3

Ca sa va monitorizati activitatile fizice in timp ce utilizati dispozitivele de mai sus, puteti opta pentru acest un tracker fitness, cum este acest Xiaomi Mi Band 3. Bratara de fitness Mi Band 3 se conecteaza prin Bluetooth si masoara pasii facuti, distanta parcursa, caloriile arse, calitatea somnului, chiar si ritmul cardiac. Bratara de fitness afiseaza apelurile si mesajele receptionate. Bateria are o autonomie de pana la 20 de zile. Este rezistenta la apa. Bratara este mai ieftina cu 40% si se gaseste aici.

Casti alergare Huawei Sport Lite

Ca sa va mentineti ridicata motivatia pentru a continua activitatea fizica, luati cu voi o pereche de casti in care sa sune melodiile preferate. Castile de alergare de la Huawei fara fir sunt de tip in-ear si behind-the-head. fiind dotate cu Bluetooth. Castile wireless sunt compatibile cu orice dispozitiv ce suporta functia Bluetooth. Castile sunt waterproof, asa ca le puteti folosi fara nicio grija in caz de transpiratie. Castile de alergare sunt acum la jumatate de pret si pot fi cumparate de aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri