evoMAG dă startul pe 30 octombrie la Black Friday și oferă discount-uri de până la 85% la peste 100.000 de produse, din circa 6.000 de repere. Campania de Black Friday 2020 este mai mare cu 30% față de campania de reduceri de anul trecut, prin prisma numărului de produse aflate la reducere.

evoMAG desfășoară ediția din acest an a Black Friday în intervalul 30 octombrie - 26 noiembrie, pe parcursul mai multor runde de reduceri. Ca și anul trecut, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

Am organizat campania de Black Friday din 2020 pentru a le oferi clienților noștri posibilitatea de a cumpăra la cele mai bune prețuri produsele necesare pentru a-și adapta locuințele la contextul actual, acela în care casele trebuie să găzduiască și spațiul de birou, și pe cel de odihnă, și locul de joacă al copiilor, să fie și sală de clasă și loc pentru desfășurarea activităților fizice. Cu toții trebuie să ne adaptăm la această nouă normalitate.

Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Iată, mai jos, câteva exemple:

  • Telefoane mobile – peste 7.000 de unități, cu discount de până la 48%;
  • Peste 5.000 de televizoare, cu discount de până la 70%;
  • Monitoare, la prețuri reduse cu până la 60%;
  • Echipamente de rețelistică – cele mai noi tehnologii, la prețuri mai mici cu până la 70% pentru produsele mesh;
  • Laptopuri de gaming, mai ieftine cu până la 30%;
  • Produse Apple, cu până la 25% discount;
  • Electrocasnice mici și mari - discount până la 65% la peste 6.000 de unități;
  • 5.000 de camere WEB, cu prețuri reduse până la jumătate;
  • SSD-uri - discount de până la 45% la peste 4.000 de unități;
  • Scaune pentru gaming - discount de până la 50% la peste 500 de unități;
  • Trotinete electrice – 300 unități, cu prețuri reduse cu până la 25%;
  • Benzi de fitness – 70% discount;
  • Smartwatch-uri și brățări pentru fitness – 75% discount.

Produse pentru grădină în ofertă

Pentru prima oară într-o campanie de Black Friday, evoMAG introduce categoria de produse destinate întreținerii casei și grădinii. Astfel, motosapele, drujbele, aparatele de sudură etc. pot fi achiziționate la prețuri mai mici cu până la 52%.

De reduceri semnificative au parte și produsele de igienă și îngrijire personale. Produsele din această categorie au discount-uri de până la 50%.

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziția clienţilor mai multe opțiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 12 rate fără dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness (printre care și trotinete și accesorii pentru trotinete), asigurări, pentru nou-născuți și pentru casă și grădină.

evoMAG este companie românească de familie, fondată în 2005, de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri