evoMAG da startul reducerilor de Black Friday 2018 pe 1 noiembrie, oferind discount-uri de pana la 80% la peste 60.000 de produse, din circa 6.000 de repere. Numarul mare de produse aflate la reducere in aceasta perioada face ca Black Friday 2018 sa fie cel mai mare eveniment de reduceri organizat vreodata de evoMAG. Fata de campania de reduceri de anul trecut, campania de Black Friday 2018 este de doua ori mai mare.

Black Friday 2018 la evoMAG: reduceri la televizoare 4K, vehicule electrice si calculatoare reconditionate

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, clientii evoMAG vor putea cumpara telefoane mobile si accesorii la preturi reduse la jumatate, televizoare 4K la preturi incepand de la 799 de lei, laptopuri de gaming cu reducere de pana la 1.200 de lei, electrocasnice mai ieftine cu pana la 50%. Tot la reducere vor fi si echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de ingrijire personala, din categoria sport & fitness etc.

eMAG va organiza Black Friday pe 16 noiembrie.

evoMAG va desfasura editia din acest an a Black Friday in intervalul 1 – 18 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri. In fiecare noua runda de Black Friday vor fi incluse si produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri in rundele anterioare.

Prima runda de Black Friday la evoMAG vine cu reduceri de pana la 70% la: telefoane, televizoare, laptopuri, electrocasnice si alte mii de produse aflate in oferta! Perioada campaniei in primele zile de Black Friday: 1 - 8 noiembrie 2018.

Ca element de noutate pentru campania de Black Friday 2018, evoMAG reduce preturile la categoria vehiculelor electrice si ofera calculatoare reconditionate la preturi care pornesc de la 150 de lei.

„Black Friday 2018 este cea mai mare campanie de reduceri din istoria evoMAG. Avem de doua ori mai multe produse aflate la reducere fata de campania de Black Friday de anul trecut. Estimam o crestere a vanzarilor in aceasta perioada de 25% - 30% fata de perioada similara din 2017”, spune Mihai Patrascu, CEO evoMAG.

Reduceri suplimentare la orice comanda ce depaseste 2500 lei de Black Friday 2018 la evoMAG

Clientii pot beneficia de o reducere suplimentara de 100 lei la orice comanda mai mare de 2.500 de lei, in cazul in care vor accesa un credit online de la TBI Credit.

In perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispozitia clientilor mai multe opţiuni de plata. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumparate de Black Friday pot fi platite in aceasta perioada in 12 rate fara dobanda prin cardul Star de la Banca Transilvania, in 11 rate fara dobanda prin cardul de credit de la ING, in 10 rate fara dobanda cu cardul Cetelem si in 6 rate fara dobanda prin BCR, BRD, Credit Europe Bank, BRD Finance, Garanti Bank si Raiffeisen Bank.

Clientii vor putea opta pentru primirea produselor comandate intr-una sau in trei ore de la plasarea comenzii, daca opteaza pentru livrare rapida. Aceasta optiune este disponibila pentru produsele comandate pana pe data de 15 noiembrie.

Cat priveste produsele comandate in intervalul 16 – 18 noiembrie, in ultima runda de Black Friday 2018, jumatate dintre acestea vor fi livrate in 48 de ore, urmand ca restul produselor sa ajunga la clienti in cel mult 4 zile de la plasarea comenzii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri