Black Friday 2018 a inceput pe 1 noiembrie la evoMAG si de astazi continua cu runda a doua de reduceri, pana pe 15 noiembrie. Astfel de campanii de reduceri constituie argumente puternice pentru care tot mai multi romani opteaza pentru plata in rate fara dobanda a produselor achizitionate.

Numarul clientilor care fac achizitii in rate fara dobanda de pe evoMAG.ro s-a dublat in ultimii doi ani. In prezent, ponderea celor care acceseaza plata in rate pentru produsele cumparate de la evoMAG a ajuns la 16%. Este o tendinta care se manifesta tot mai pregnant in ultima perioada si va atrage, in continuare, un numar si mai mare de doritori, ca urmare a ofertei in crestere de astfel de solutii de plata in rate direct la retailer, lansate de institutiile bancare si nebancare.

De la inceputul campaniei de Black Friday 2018, valoarea medie a comenzilor plasate pe evoMAG si achitate in rate a urcat la peste 1.700 de lei, de aproape doua ori si jumatate mai mare decat valoarea medie a cosului de cumparaturi inregistrata intr-o perioada obisnuita din an.

De Black Friday 2018, mai multe optiuni de plata la evoMAG

Cei care opteaza, de regula, pentru achizitia produselor in rate fara dobanda aleg sa plateasca, in medie, in 12 rate. De Black Friday si in ultima perioada din an, cand romanii fac cele mai multe achizitii, creste si nevoia acestora pentru diversitatea optiunilor de plata. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumparate in aceasta perioada pot fi platite in 18 rate fara dobanda prin cardul Star de la Banca Transilvania, in 18 rate fara dobanda prin cardul BRD, pentru tranzactiile de peste 200 de lei, in 11 rate fara dobanda prin cardul de credit de la ING, in 10 rate fara dobanda cu cardul Cetelem si in 6 rate fara dobanda prin BCR, BRD, Credit Europe Bank, BRD Finance, Garanti Bank si Raiffeisen Bank.

Reduceri suplimentare la orice comanda ce depaseste 2500 lei de Black Friday 2018 la evoMAG

De asemenea, clientii evoMAG pot beneficia de o reducere suplimentara de 100 lei la orice comanda mai mare de 2.500 de lei, daca acceseaza un credit online de la TBI Credit.

Black Friday 2018 la evoMAG: reduceri la televizoare 4K, laptopuri, produse de ingrijire personala Philips

In perioada 9 – 15 noiembrie, evoMAG organizeaza a doua runda de reduceri de Black Friday, adaugand noi produse la promotie. Astfel, clientii vor putea achizitiona smartphone-uri cu preturi reduse la jumatate, televizoare 4K la preturi mai mici cu 65%, laptopuri Asus, mai ieftine cu pana la 1.300 de lei, scaune auto Britax pentru copii, la preturi mai mici cu pana la 600 de lei, hoverboard-uri cu 599 lei, produse de ingrijire personala Philips, la preturi mai mici cu pana la 55% etc.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri