ANAF a inregistrat o crestere de 40% a veniturilor obtinute in prima jumatate a anului din vanzarea de bunuri prin intermediul retelei proprii de magazine. Cresterea a fost alimentata de intensificarea activitatii de valorificare si reorganizarea unor structuri din Ilfov si sectoarele Bucurestiului.

In primul semestru al anului, veniturile din vanzarea de bunuri in magazinele proprii s-au situat la 2,05 milioane de lei, fata de 1,47 milioane de lei in acelasi interval al anului anterior, potrivit datelor transmise de ANAF la solicitarea wall-street.ro.

"Valoarea bunurilor valorificate prin magazinele proprii a crescut in primele 6 luni 2016 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, datorita intensificarii activitatii de valorificare, publicarii pe site-ul ANAF a stocului de bunuri confiscate, permanent actualizat, precum si datorita preluarii de catre Directia Regionala a Finantelor Publice Bucuresti a activitatii structurilor de la nivelul sectoarelor si judetului Ilfov, ceea ce a condus la o mai buna gestionare a bunurilor", noteaza ANAF.

Bunurile comercializate in magazinele ANAF sunt diverse si sunt obtinute, in principal, in urma actiunilor de control desfasurate de agentie.

ANAF isi face si magazin online

ANAF lucreaza cu firma Blugento, din Cluj-Napoca, la realizarea noului magazin online al agentiei. Serviciul acesta este prestat gratuit de Blugento.

Planul ANAF este sa lanseze un magazin online pentru a vinde bunuri dobandite in urma confiscarilor. La inceputul lunii septembrie, Blugento, specializata in dezvoltare de solutii de comert electronic, a anuntat ca este gata sa realizeze gratuit un magazin online pentru ANAF, in urma anuntului postat de Fisc privind achizitia unui magazin online.

"Vrem sa ne facem magazin virtual, ANAF isi face magazin online. Avem o gramada de marfuri confiscate in toata tara si o deficienta majora in ce priveste comercializarea acestora, care ne creeaza probleme in stocare, in depreciere, in final in scopul nostru de a obtine bani pe acele marfuri. Au fost confiscate in contul unor datorii la buget. Nu ne descurcam prea bine cu vanzarea si atunci, pe langa faptul ca ne reorganizam si ne mai punem la punct cu spatiile de vanzare si de depozitare si cu procedurile noastre interne", a declarat la inceputul lunii octombrie presedintele ANAF, Dragos Doros, la conferinta Banking 2.0, organizata de wall-street.ro.

Magazinele ANAF

Judet Societate Adresa
AJFP ARAD Magazin propriu Arad, str. Vasile Goldis nr. 6
ARGES Magazin propriu-Stefanesti cu sediul la A.F.P. Stefanesti Stefanesti, str. Bucuresti-Pitesti nr. 33
BACAU Magazin propriu-AJFP BACAU Bacau, str. Dumbrava Rosie nr. 1-3
BIHOR Magazin propriu-AJ FP BIHOR Oradea, str. Dimitrie Cantemir nr. 2B, tel. 0259/433050 int. 2102
BRASOV Magazin propriu în cadrul AFP Zarnesti Zarnesti, str. Mitropolit Metianu nr. 126
BUZAU Magazin propriu-AJFP Buzau Buzau, str. Unirii nr. 209
CLUJ Magazin propriu-DGRFP Cluj Cluj-Napoca, str. Avram Iancu nr. 19
DAMBOVITA Magazin propriu-AJFP Dambovita Târgoviste, str. Calea Domneasca nr. 166
DOLJ Magazin propriu-DGRFP Craiova Craiova, str. M.Kogalniceanu nr. 10
GALATI Magazin propriu/DGRFP Galati Galaţi, str. Brailei nr. 33
GIURGIU Magazin propriu/AJFP Giurgiu Giurgiu, Soseaua Bucuresti nr.12
GORJ Magazin propriu/AJFP Gorj Tg-Jiu, str. Siret, nr.6
HARGHITA Magazin propriu/AJFPHarghita Miercurea Ciuc, str.Revolutia din Decembrie nr.20
MARAMURES Magazin propriu-AJFP MARAMURES Baia Mare, Aleea Serelor nr.2A
MEHEDINTI Magazin propriu-AJFP MEHEDINTI Drobeta Turnu Severin, str. Piata Radu Negru nr.1
NEAMT Magazin propriu-AJFP NEAMT Piatra Neamt, Bd.Traian nr.19 bis
OLT Magazin propriu-AJFP OLT Slatina, str.Arcului nr.1
SIBIU Magazin propriu-AJFP SIBIU Sibiu, str.Calea Dumbravii nr.17
TELEORMAN Magazin propriu-AJFP TELEORMAN Alexandria, str. Dunarii nr.188
VRANCEA Magazin propriu-AJFP VRANCEA Focsani, B-dul Independentei nr.24
BUCURESTI Magazin propriu-DGRFP BUCURESTI Bucuresti, str. Mariuca nr.14

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri