Parcul comercial en gros Doraly Expo Market va deschide la inceputul lunii decembrie un nou pavilion comercial - P8, ajungand la 30 de pavilioane. Cu o suprafata de 5.280 mp, pavilionul a fost ridicat in urma unei investitii de peste 2,7 milioane de euro.

Acest pavilion este cel de-al doilea deschis in 2016, investitiile totale in extinderea si modernizarea parcului comercial fiind de 5 milioane euro.

Noul pavilion este destinat depozitarii produselor nealimentare (instalatii electrice, instalatii sanitare, articole pentru casa, detergenti, cosmetice, etc.) si este inchiriat in prezent in procent de 87%, de catre 16 comercianti.

Accesul la pavilionul P8 se poate face atat din Soseaua de Centura, cat si din DN2. Constructia are o structura din beton armat monolit, pardoseala industriala, partitii din sistem gips carton si sisteme de ultima generatie (supraveghere video 24h, antiefractie, avertizare in caz de incendiu).

Dezvoltat pe o suprafata de teren de 260.000 mp, parcul comercial Doraly Expo Market detine peste 850 de spatii inchiriabile, insumand o suprafata totala de peste 80.000 mp. In prezent, complexul gazduieste 550 de producatori, importatori si distribuitori, care comercializeaza o gama variata de produse alimentare si articole pentru casa.

Citeste si:
Expo Market Doraly își intensifică prezența pe piața de cash&carry
Expo Market Doraly își...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri