Petre Sandru, seful operatiunilor Coca Cola Romania si Moldova, preia conducerea companiei din Irlanda

Dupa ce timp de trei ani a condus operatiunile Coca Cola in Romania si Moldova, Petre Sandru a fost numit sa gestioneze business-ul gigantului american din industria bauturilor racoritoare in Irlanda, anunta compania.

Incepand cu luna ianuarie 2017, Petre Sandru va ocupa functia de director general in cadrul Sistemului Coca-Cola din Irlanda. Succesorul la conducerea Coca-Cola Romania si Moldova va fi anuntat in curand.

Petre Sandru are o experienta de peste 11 ani in cadrul Coca-Cola, fiind initial brand manager, apoi director operational pentru Romania si Moldova si director comercial pentru patru tari din regiune: Romania, Moldova, Bulgaria si Albania. Inainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

Petre Sandru este Absolvent al Universitatii Politehnice din Bucuresti, detine o diploma la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind si una din pasiunile sale.
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, cu peste 500 de marci de bauturi racoritoare carbogazoase si necarbogazoase, un portofoliu cu o valoare de peste 20 mld. dolari.

In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau, Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.

Citeste si:
La pranz cu seful Coca-Cola Romania si Moldova: a inceput ca...
La pranz cu seful Coca-Cola...

Sursa foto: Stefan Panfili

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Planurile Nestle în pandemie. Sprijin de 4 mil. lei pentru furnizorii din HoReCa
Setari Cookie-uri