Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, a deschis doua noi magazine Gerovital la Bucuresti si la Ploiesti, in urma unei investitii de circa 100.000 euro.

In Bucuresti acesta este cel de-al treilea magazin Gerovital deschis in mai putin de un an, in timp ce in Ploiesti aceasta este prima locatie. Ambele magazine au fost inaugurate in centrele comerciale AFI din cele doua orase.

La nivel national, Farmec detine in total sase magazine Gerovital, in Bucuresti, Constanta, Craiova si Cluj-Napoca. De asemenea, sunt deschise opt magazine de brand Farmec (Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Targu- Mures, Timisoara si Brasov).

Compania isi propune pentru acest an depasirea pragului de afaceri de 200 milioane lei pe fondul lansarilor de noi produse si a extinderii retelei de magazine, atat la nivel national, cat si in cele 30 de tari in care brandurile companiei sunt prezente. Astfel, In 2016 producatorul de cosmetice din Cluj-Napoca a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 14%, ajungand la nivelul de 196,8 mil. lei, iar pentru 2017 compania isi propune un avans de 10%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri