Capacitatea de productie a fabricii de la Bod se va mari prin construirea unei noi sectii de siropuri si tincturi. Noua sectie va avea o suprafata de 1.200 m2 si va fi construita dupa cele mai noi norme de siguranta si calitate. Investitia in aceasta extindere este de aproximativ 2 milioane lei si va aduce companiei o crestere de 30% a numarului de siropuri si de tincturi produse in fabrica din Bod.

Vechea sectie va fi renovata si va functiona ca depozit intermediar pentru sectia de comprimate, pentru fluidizarea si accelerarea lantului de distributie.

Alaturi de extinderea capacitatii de productie, Dacia Plant se concentreaza atat pe dezvoltarea pietei interne, cat si pe cresterea pietei externe. „Pe plan intern am marit structura echipei de vanzari pentru a raspunde intr-un mod cat mai eficient nevoilor clientilor si partenerilor nostri. Pe plan extern avem deja parteneriate consacrate cu firme din Republica Moldova, Italia si Franta, iar un proiect special il constituie zona Orientului Mijlociu unde avem un parteneriat de distributie cu o companie din Kuweit”, a mentionat Radu Matei, director national de vanzari Dacia Plant.

Citeste si:

Anul acesta Dacia Plant aniverseaza 15 ani de existenta atingand astfel un prag important de maturitate pe o piata extrem de dinamica. Pentru a marca acest moment, Dacia Plant va lansa produse aniversare intr-un ambalaj special, dar si o serie de noi produse inovative pe piata.

In fabrica de la Bod-Brasov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante si pe extracte standardizate.