Dacia Plant pune în vânzare 30.000 de măşti de protecţie cu standard FFP2. Dacia Plant a luat decizia de a achiziţiona un număr mare de măşti de protecţie şi de a le pune în vânzare către populaţie cu 0% adaos comercial. Măştile FFP2 K95, măşti eficiente de prevenţie a transmiterii şi inhalării de particule încărcate viral, vor fi puse în vânzare la preţul de 2,085 lei + TVA (per buc), în pachete de 50 de bucăţi.

Măştile de protecţie se împart în mai multe tipuri pe baza eficienţei de filtrare a particulelor mici. Măştile artizanale nu dispun de nici un fel de filtru şi pot reţine doar picături mari de salivă (provenite din tuse sau strănut), măştile chirurgicale au filtru de retenţie relativă a particulelor mai mari de 3 microni şi se recomandă a fi purtate de persoanele bolnave pentru a preveni contaminarea celor din jur, iar măştile cu filtru FFP1, FFP2, FFP3 sunt destinate atât protecţiei persoanei purtătoare, cât şi contaminării celor din jur, având o capacitate ridicată de filtrare, fiind destinate în special personalului medical.

FFP2 (N95), este o mască cu trei straturi, cu o capacitate de filtrare de cca 95% a particulelor ≥ 3 microni şi capacitate de retenţie a particulelor virale mici. Dacia Plant a efectuat un import de 30 000 de măşti FFP2 (standard american N95), pe care le va pune în vânzare online pe site-ul propriu, la preţ de achiziţie.

Retail jobs

„Pandemia de coronavirus a generat reacţii dintre cele mai diverse. De la gesturi de ajutor umanitar fără precedent, până la „tunuri” bazate pe vânzarea la suprapreţ a materialelor de protecţie şi a celor igienizante. Ne-a revoltat atitudinea companiilor decise să facă profituri substanţiale în această perioadă grea, pe baza materialelor de protecţie şi prevenţie, extrem de cerute. De aceea am decis să dăm din nou o mână de ajutor populaţiei şi să facem un import mare de măşti de protecţie FPP2 pe care să le punem în vânzare fără adaos comercial. Este modul nostru de a arăta că ne pasă” a declarat Claudia Burghelea, director de marketing Dacia Plant.

Dacia Plant a donat la începutul lunii aprilie către spitalele braşovene gel igienizant pentru mâini, bazat pe alcool şi argint coloidal, pentru tot personalul din patru mari spitale.

Citeste si:
OMS: Pandemia a creat un munte de deșeuri medicale
OMS: Pandemia a creat un...

DESCRIERE PRODUS

  • Măștile de protecție KN95 - FFp2 sunt certificate și aprobate CE. Aceste măști constituie o barieră eficientă de filtrare împotriva virușilor și a bacteriilor nedorite.
  • Măștile de protecție KN95 - FFp2 trebuie folosite de oricine în perioadele în care riscul de infecții respiratorii este crescut. Este recomandat să folosiți aceste măști în spitale, clinici, cabinete medicale, în spații închise aglomerate, în mijloace de transport în comun sau pe stradă.
  • Prin formă să ergonomică, această masca devine potrivită oricărei fizionomii.
  • Se recomandă dezinfectarea mâinilor înainte de a folosi masca, după orice atingere a măștii aflate pe față precum și după îndepărtarea acesteia. Pentru dezinfectarea mâinilor puteți folosi gelul igenizant Dacoderm.

Dacia Plant este compania românească cu produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele Dacia Plant au concentraţii optime de substanţe active şi nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod-Brașov, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate, precum şi produse alimentare naturale.

Citeste si:
Braşov: Prefectul anunţă reintroducerea măştii de protecţie în...
Braşov: Prefectul anunţă...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri