Respiro este un program modular care ofera un pachet de servicii specializate cu valoare adaugata atat farmaciilor, cat si pacientilor acestora. Prin programul Respiro, farmaciile partenere isi pastreaza autonomia si identitatea proprie, beneficiind deopotriva de acces la resurse importante de business, puse la dispozitie de A&D Pharma.

Pe langa avantajele comerciale, farmaciile partenere Respiro pot accesa o serie de beneficii integrate, de la optimizarea costurilor operationale, pana la implementarea programelor de instruire a echipelor de farmacisti.

Farmaciile partenere Respiro sunt fie farmacii independente cu un singur punct de lucru, fie lanturi regionale din toata tara. Acestea sunt cel mai bine reprezentate in judetele Constanta, Galati, Sibiu, Cluj si Prahova, iar A&D Pharma tinteste sa consolideze reteaua la nivel national.

Citeste si:

“Printre avantajele acestui parteneriat se numara posibilitatea de a reduce costurile operationale, accesul la discounturi suplimentare si produse de interes pentru pacientii nostri, suport pentru managementul echipei. Toate acestea au contribuit la cresterea profitabilitatii, a satisfactiei echipei, oferindu-le siguranta ca avem posibilitatea sa ne ajutam pacientii”, a afirmat farmacist sef, Dragos Marian, farmacia Zen Pharma, Targu Mures.

Cu o prezenta de 23 de ani pe piata locala, Grupul A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care ofera servicii integrate de import, distributie si retail pentru produse farmaceutice. Grupul A&D Pharma opereaza in prezent patru linii de business - Mediplus, Sensiblu, Punkt si A&D Pharma Marketing & Sales.

Sursa foto: Aleksandar Karanov / Shutterstock.com