Respiro, un program de sustinere a industriei farmaceutice din Romania, dezvoltat de A&D Pharma, lider pe piata locala de retail si distributie de medicamente, a integrat 600 de farmacii independente in primul an de la inaugurare si tinteste sa ajunga la o retea de 800 de unitati pana la finalul anului 2017.

Respiro este un program modular care ofera un pachet de servicii specializate cu valoare adaugata atat farmaciilor, cat si pacientilor acestora. Prin programul Respiro, farmaciile partenere isi pastreaza autonomia si identitatea proprie, beneficiind deopotriva de acces la resurse importante de business, puse la dispozitie de A&D Pharma.

Pe langa avantajele comerciale, farmaciile partenere Respiro pot accesa o serie de beneficii integrate, de la optimizarea costurilor operationale, pana la implementarea programelor de instruire a echipelor de farmacisti.

Farmaciile partenere Respiro sunt fie farmacii independente cu un singur punct de lucru, fie lanturi regionale din toata tara. Acestea sunt cel mai bine reprezentate in judetele Constanta, Galati, Sibiu, Cluj si Prahova, iar A&D Pharma tinteste sa consolideze reteaua la nivel national.

“Printre avantajele acestui parteneriat se numara posibilitatea de a reduce costurile operationale, accesul la discounturi suplimentare si produse de interes pentru pacientii nostri, suport pentru managementul echipei. Toate acestea au contribuit la cresterea profitabilitatii, a satisfactiei echipei, oferindu-le siguranta ca avem posibilitatea sa ne ajutam pacientii”, a afirmat farmacist sef, Dragos Marian, farmacia Zen Pharma, Targu Mures.

Cu o prezenta de 23 de ani pe piata locala, Grupul A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care ofera servicii integrate de import, distributie si retail pentru produse farmaceutice. Grupul A&D Pharma opereaza in prezent patru linii de business - Mediplus, Sensiblu, Punkt si A&D Pharma Marketing & Sales.

Sursa foto: Aleksandar Karanov / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri