„De la deschiderea ultimului magazin in 2016 am fost surprinsi intr-un mod placut sa aflam ca intereseul pentru produsele noastre a crescut simtitor in randul clientilor Brot Manufactur. Decizia sa deschidem un nou magazin in zona Tineretului a fost sustinuta de dorinta de a furniza produsele noastre si in alte zone decat cele cunoscute, avand clienti ce veneau din alte cartiere Bucurestene special pentru a achizitiona produsele noastre. Tot ceea ce vindem este realizat integral din ingrediente naturale, dupa retete traditionale nemtesti si cel mai important, nu sunt produse industrial” a declarat Frieder Wohrmann, actionar majoritar al brutariei.

Ca si in celelalte patru magazine Brot, in noua locatie se vor comercializa 12 tipuri de paine cu ingrediente precum faina de secara, faina de grau, faina de grau spelta, seminte de in, anason si floarea soarelui.

Magazinul din Tineretului este situat in strada Maria Tanase, nr. 3, Bl. 13. Brutaria a deschis primul magazin in anul 2014 ajungand in 3 ani la un numar de 5 locatii, oferind consumatorilor o gama larga de produse de panificatie bazate pe traditie si calitate germana.

Intr-un interviul acordat Wall-Street.ro, Frieder Wohrmann declara ca are in plan sa deschida cel putin doua locatii anul acesta si sa ajunga la o cifra de afaceri de un sfert de milion de euro.