Dochita Zenoveiov va fi speaker la Retail Arena, cel mai mare eveniment de retail al toamnei. Vino sa o asculti pe 25 si 26 octombrie, la hotel Sheraton!

Dochita Zenoveiov, expert branding si fondator al agentiei Inoveo, a explicat ce caracterizeaza in prezent retailul si FMGC-ul romanesti, din perspectiva serviciilor de branding si care vor fi tendintele.

Retailerii si producatorii romani sunt tot mai dispusi sa investeasca in proiecte de branding, iar acest lucru se reflecta in numarul de clienti din aceste domenii care apeleaza la serviciile Inoveo, spune Dochita Zenoveiov. Cresterea se observa si la nivelul pietei, alaturi de cererea pentru proiecte mai complexe.

“In zona de retail, identificam doua tendinte: marii retaileri care pun accent din ce in ce mai mult pe zona de branding online, dar si zona de retail traditional, unde fie identificam o evolutie a lansarii de branduri noi, marca proprie a celor care au deja un lant de magazine, fie a serviciilor de imagine a brandului”, explica Dochita.