Odata cu intrarea noilor retaileri in centrul comercial detinut de Argo Real Estate Opportunities Fund, ERA Park Oradea va atinge un grad de ocupare de 96%.

Lantul KFC va inaugura la inceputul lunii decembrie un nou restaurant de tip fast food in incinta centrului comercial, Era Shopping Park Oradea, cu o suprafata de 200 de metri patrati. Venirea KFC va intregi oferta celor sapte unitati deja existente pe segmentul de restaurante si cafenele.

In Era Shopping Park Oradea isi anunta deschiderea si Casa Rusu, unul dintre principalii producatori si distribuitori de mobilier din PAL si tapiterii, cu un magazin in suprafata de aproximativ 2.800 metri patrati. In plus, magazinele de mobilier Kalenda si Glamour completeaza oferta celui mai mare centru de mobila si decoratiuni din Transilvania - Era Home Center.

Steilmann, prezent pe piata din Romania din 1991 si Rouge Avenue din Ungaria, au intrat pe segmentul de fashion, iar Alexandria Librarii a deschis un magazin in cadrul centrului comercial, alaturi de Xpress, Dr Battery si KM Shop parte a grupului Lechpol Electronic. Oferta este completata cu locul de joaca Dumbo Land. Prin inaugurarea noilor magazine, gradul de ocupare al centrului comercial se apropie de 96%.

Reprezentantii Era Shopping Park Oradea spun ca aceste noi deschideri fac parte din strategia de revitalizare a centrului din perspectiva mixului de chiriasi. Parte componenta a portofoliului companiei britanice Argo Real Estate Opportunities Fund, ERA Shopping Park Oradeaa fost deschis in 2009. Proiectul se adreseaza unei populatii de 210.000 de locuitori si are o arie de acoperire de aproximativ 600.000 locuitori.Printre magazinele prezente aici se numara BricoDepot(DIY), hypermarketul Carrefour, Altex si Mobexpert. In galeria comeriala se mai afla magazine cu articole sportive, dar si branduri consacrate in moda romaneasca si internationala.

Citeste si:
Sphera Group anunta cel mai bun trimestru de la listarea pe bursa
Sphera Group anunta cel mai...

Argo Real Estate Opportunities Fund (AREOF) este un fond inchis, ce investeste cu precadere in piata de real estate din Europa Centrala si de Sud-Est. Fondul este condus de Argo Group Limited (AGL), companie de asset management orientata pe pietele emergente.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
PREMIERA: Kaufland deschide primul magazin dintr-un mall