Subway intentioneaza sa deschida zece restaurante noi, in 2018

Lantul de restaurante Subway intentioneaza sa deschida zece unitati noi in 2018, respectiv cinci in Bucuresti, iar celelalte cinci in orasele Bistrita, Craiova, Targu Mures, Galati si Bacau.

"Romania este una dintre cele mai importante piete europene pentru Subway, iar planurile noastre de expansiune pentru anul 2018 vor consolida si mai mult aceasta pozitie. Continuam sa ne concentram pe locatii traditionale, pietonale si mall-uri, dar si pe spatii neconventionale, cum ar fi drumuri cu trafic ridicat, benzinarii, chiar si aeroporturi, precum cel din Bucuresti", a declarat Rumen Radev, agent de dezvoltare pentru Bucuresti-Ilfov, potrivit Agerpres.

Locatiile vor avea un stand cu legume intregi, plus noi spatii de expunere pentru paine si fursecuri. Vor exista, de asemenea, porturi de incarcare USB si Wi-Fi gratuit. Subway a intrat pe piata din Romania in 2011, deschizand primul restaurant in aprilie 2012 si ajungand in prezent la 37 de restaurante, in orasele Alba Iulia, Arad, Brasov, Bucuresti (16 restaurante), Cluj-Napoca, Constanta, Deva, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava si Timisoara.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri