Grupul Bio-Medica International a lansat primul spital privat de dermatologie-venerologie din Romania

Grupul Bio-Medica International, din care fac parte clinicile dermato-venerologice Bioderm, clinicile medicale Bio-Medica, clinicile de stomatologie Biodent Professional si centrul de varstnici One to One Nursing Home, deschide un spital de dermatologie-venerologie de zi, langa Bucuresti, in Pipera. Noul spital este functional incepand cu 1 aprilie si se afla in contract cu Casa de asigurari de sanatate, in luna decembrie fiind finalizata intreaga constructie.

Bioderm Hospital are un numar de 7 paturi (specializarea dermatologie) si o echipa formata din 40 de medici cu experienta. Punctul central al spitalului este o unitate de dermatoscopie digitala, Foto Finder, cu ajutorul careia cancerul de piele poate fi depistat in faze incipiente.

Reteaua de servicii medicale private nu a lucrat in contract cu CNAS pana acum 25 de ani, in afara catorva colaborari cu laboratoarele de analize. In schimb, noul spital inaugurat are un astfel de contract si pacientii pot beneficia de servicii decontate, in baza unei trimiteri de la medicul de familie sau de la un medic specialist, aflat in contract cu Casa de asigurari, in baza cardului national de sanatate. Serviciile medicale sunt decontate in limita fondurilor disponibile, dupa epuizarea fondurilor, pacientii putand beneficia de servicii in regim „fee for service” sau in baza unei asigurari private de sanatate.

In prezent, Bio-Medica International cuprinde clinici medicale, clinici de dermatologie, un spital de dermatologie, clinici de stomatologie si un centru de recuperare a varstnicilor, One To One Nursing Home. In aceste unitati medicale muncesc peste 200 de persoane, 150 dintre acestea fiind medici.

Grupul Bio-Medica International a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro, iar pentru anul acesta estimeaza o crestere asemanatoare cu cea din ultimii ani, de 500.000 de euro. In fiecare an, compania reinvesteste aproape in totalitate profitul pentru dezvoltarea serviciilor oferite, iar investitia pentru deschiderea nouuil spital este estimata pana la aproape jumatate de milion de euro.

Bio-medica International deschide un spital de dermatologie

Citeste si:
Bio-Medica a finalizat lucrarile la un spital privat de dermatologie
Bio-Medica a finalizat...

“Preconizarea investitiei noastre este de 500.000 euro pentru crearea unui spital nou, construit de la zero, cu circuitele dedicate spitalizarii de zi. Adica, tot ce am invatat nu vrem sa adaptam, ci sa construim de la zero, pe o zona unde nu exista astfel de servicii medicale, clar nu in Bucuresti pentru ca aici acoperim deja”, mentionase dr. Lucian Russu, medic dermatolog si fondator al grupului Bio-Medica International, intr-un interviu acordat wall-street.ro in luna mai a acestui an.

Grupul de clinici Bio-Medica International a fost fondat in anul 1992, in Bucuresti, ajungand, in prezent, la o retea care cuprinde 2 clinici medicale multispecializate, o clinica de dermatologie si un spital de dermatologie, 2 clinici de stomatologie si un centru de recuperare a varstnicilor, One To One Nursing Home. Grupul Bio-Medica a infiintat primul serviciu privat de ambulanta din Bucuresti, in 1997, si a introdus prima ambulanta anti-soc din tara.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Pandemia aduce și oportunități: care este viziunea șefului Casa Rusu
Setari Cookie-uri