Mega Image a deschis inca 11 magazine in a doua parte a lunii decembrie 2017, ajungand la o retea de 596 de magazine. Cinci dintre acestea au fost inaugurate in penultima zi a anului trecut, pe 30 decembrie.

Luna decembrie a devenit astfel cea mai activa in portofoliul retelei, prin deschiderea a 21 de noi locatii in Bucuresti, Cluj, Brasov, Giurgiu si Targoviste. In penultima zi a anului, pe 30 decembrie, Mega Image a inaugurat cinci noi supermarketuri. In total, in 2017, Mega Image a inaugurat un numar de 69 de noi magazine.

Tot in luna decembrie 2017, reteaua de supermarketuri a lansat pe piata un nou concept Shop&Go – Mega Apetit, bazat pe Ready Meals. Acesta este situat in incinta Plaza Mall din Bucuresti. Noul format este conceput special pentru zona de food court si zona de birouri, iar produsele vor fi in principal din gama Mega Apetit.

In noiembrie 2017, Mega Image a lansat propriul supermarket online. Pentru comenzile in Bucuresti, este disponibila intreaga sortimentatie de produse, iar pentru comenzile din tara sunt excluse produsele proaspete si congelate, acestea necesitand conditii speciale de livrare. Pentru livrarea comenzilor din supermarketul online, clientii au posibilitatea sa aleaga una dintre cele doua optiuni de livrare: direct acasa sau ridicarea personala a comenzii din pick-up point-urile din Bucuresti, in peste 60 de astfel de puncte in interiorul supermarketurilor Mega Image.

In 2016, potrivit celor mai recente informatii disponibile, retailerul a inregistrat o cifra de afaceri de 4,3 miliarde de lei (961 de milione euro), in crestere cu 21,4% fata de 2015. Mega Image a obtinut in 2016 un profit de 134,8 milioane lei (circa 30 milioane euro). Compania avea peste 8.600 de angajati la finalul anului 2016. Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania, cu o retea ce cuprinde in prezent 596 magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente..

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri