KFC investeste 400.000 euro pentru inaugurarea primului restaurant din Botosani. Reteaua de restaurante ajunge, astfel, la 69 de unitati.

Odata cu deschiderea restaurantului in Botosani vor fi create 60 de noi locuri de munca. Printre beneficiile de care se bucura noii angajati se numara posibilitatea de a obtine un post fara experienta, cursuri de calificare si posibilitatea dezvoltarii unei cariere in domeniu, dar si un program flexibil, bonusuri de fidelitate si cresteri salariale corelate cu vechimea.

Inaugurarea restaurantului din Botosani continua strategia KFC, aceea de a fi prezenti in cat mai multe orase din tara.

"Planurile noastre de extindere continua si in 2018, astfel suntem mandri sa anuntam cea mai noua deschidere: primul restaurant KFC din Botosani. Consideram aceasta inaugurare o mutare strategica in dezvoltarea continua a retelei de restaurante si ne bucuram sa vedem cum, pe zi ce trece, ajungem din ce in ce mai aproape de consumatorii nostri", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri