Clinica Zetta, specializata in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, a inregistrat in 2017 o crestere de 12% a cifrei de afaceri, la 4,7 milioane de lei si un procent al operatiilor reconstructive efectuate de 49%, in crestere cu 19% fata de 2016.

Peste 1.100 de pacienti au apelat, in 2017, la serviciile Clinicii Zetta pentru interventii chirurgicale, dintre care 51% au fost operatii estetice si 49% reconstructive. Din totalul pacientilor clinicii, in jur de 15% sunt straini. In ultimul an s-au prezentat pacienti inclusiv din Qatar, Islanda, Elvetia, Suedia si Emiratele Arabe.

In topul procedurilor realizate de catre echipa chirurgicala se afla augmentarea cu implant mamar, rinoplastia, liposuctia si procedurile de chirurgie reconstructiva a mainii, de la interventii pentru tratarea sindromului de canal carpian pana la reconstructii complexe.

"Pe langa activitatea medicala zilnica, ne-am implicat activ in proiecte de cercetare stiintifica, ce s-au concretizat cu obtinerea, impreuna cu partenerii nostri, a unui brevet pentru o noua modalitate terapeutica in repararea nervilor periferici – BiocondNerv. De asemenea, am depus o cerere de brevet pentru ZettaSkin - un tratament personalizat imbunatatit al plagilor cutanate acute si cronice", a declarat Andreea Constantin, General Manager Clinica Zetta.

BiocondNerv este o tehnologie care permite regenerarea in cazuri de defecte de nervi periferici, folosind conductori artificiali biocompatibili si tehnici de inginerie tisulara. ZettaSkin propune un protocol complet pentru vindecarea ranilor, folosind produse destinate pielii si acte chirurgicale personalizate pentru tratamentul initial al plagilor, recoltare a materialului celular autolog si incarcarea acestuia in substraturi personalizate, urmate de aplicarea si urmarirea progresului vindecarii ranilor.

Banicioiu: Sapte chirurgi...
Citeste si: Banicioiu: Sapte chirurgi lucreaza la un singur om


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Clinica Zetta incheie anul 2017 cu venituri de peste 4 milioane lei