Patru noi retaileri s-au alaturat mixului de chiriasi al centrului comercial Fashion House Outlet, inchiriind o suprafata de 1.285 de metri patrati. Noile nume care se adauga gamei de marci sunt Koton, TinaR, Exclusive VN si English Home.

Brandul turcesc Koton, care comercializeaza articole de imbracaminte pentru femei, barbati si copii, a inchiriat o suprafata comerciala de 833 de metri patrati in cadrul Fashion House Outlet Centre Bucuresti. TinaR si Exclusive VN au preluat 173, respectiv 148 de metri patrati, in timp ce English Home, retailer de accesorii pentru casa, a inchiriat 131 de metri patrati.

Fashion House Outlet Centre Bucuresti s-a deschis in 2008 in cadrul parcului comercial West Park Retail si reprezinta primul centru comercial de tip outlet din Romania, fiind dezvoltat de catre Fashion House Group, parte a Liebrecht & wooD Group. Centrul are o suprafata inchiriabila de peste 15.500 de metri patrati si o parcare ampla, cu 2.150 de locuri.

Mixul de chiriasi ai proiectul include brand-uri precum: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Mango, Kenvelo, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Camel Active, Diesel, Lee Cooper, Guess, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant, Desigual, Triumph, Levi’s, Motor Jeans, Casa Convenienza si multi altii.

Retail jobs

Fashion House Group (FHGR) este una dintre cele mai importante companii din sectorul de outlet-uri la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator/operator de outlet-uri din ECE si Rusia. FHGR a dezvoltat si gestioneaza cu succes 5 outlet-uri sub brand-ul Fashion House Outlet Centre in Polonia, Romania si Rusia – avand o suprafata inchiriabila totala de circa 100.000 m.p. Compania dezvolta in prezent un nou outlet in St. Petersburg, Rusia.

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeana de dezvoltare imobiliara infiintata in 1991, care, de peste 20 ani, activeaza pe cele mai mari piete din regiunea Europei Centrale si de Est – Polonia, Romania si Rusia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri