Trei noi branduri internaționale se alătură FASHION HOUSE Outlet Militari

FASHION HOUSE Group anunță că trei noi branduri s-au alăturat FASHION HOUSE Outlet Centre Militari. Este vorba despre brandurile internaționale Numero Uno, Dika și Kigili.

Potrivit reprezentanților FASHION HOUSE Group, includerea acestor nume în portofoliul de branduri subliniază potențialul de creștere al pieței locale de retail.

Cele trei companii au deschis magazine outlet pe o suprafață care însumează 1.058 de metri pătrați. Brandul bulgar Dika care produce haine pentru femei este pe piață de aproape 40 de ani, în timp ce Kigili este un brand din Turcia de îmbrăcăminte pentru bărbați. Numero, noul multi-brand spaniol, ocupă 725 de metri pătrați în FASHION HOUSE Militari.

„Foarte multe businessuri traversează, acum, o perioadă marcată de incertitudine, din cauza pandemiei, iar mărcile internaționale și locale de top au nevoie de soluții pentru a-și optimiza stocurile și a avea acces la numerar suplimentar”, a declarat Cornelia Nicolae, director operațiuni de retail al Grupului FASHION HOUSE în România.

Printre magazinele disponibile în FASHION HOUSE Outlet Centre Militari se numără adidas, Puma, Sizeer, Otter, Diesel, US Polo, Under Armour, Stefanel, English Home, Levi`s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, Factory Outlet, Colin`s, Marc O`Polo, Guess, Desigual, Cacharel, Triumph sau Tom Tailor.

Citeste si:
Un brand de produse pentru copii deschide un nou magazin
Un brand de produse pentru...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri