Spitalul Sanconfind din Campina a avut peste 45.000 de pacienti anul trecut

Peste 45.000 de pacienti au folosit serviciile medicale oferite in 2017 de spitalul Sanconfind din Campina. Avand la baza o investitie de aproximativ 22 milioane de euro, Sanconfind este cel mai mare spital privat din Prahova. Pacientii vin din 3 zone geografice distincte: Campina, Ploiesti si Bucuresti.

Potrivit antreprenorului campinean Ioan Simion, incepand cu trimestrul I din 2018, la Sanconfind va functiona si sectia de spitalizare de zi pentru pacientii care au nevoie de interventii minore. Pana la jumatatea anului, vor fi date in functiune si etajele 3 si 4 ale spitalului.

„Am depus la Ministerul Sanatatii cererea pentru aprobarea spitalizarii de zi pentru chirurgie si interne. Un etaj intreg va fi dedicat spitalizarii de zi, in care un pacient vine, este consultat, i se face o mica interventie si seara pleaca acasa. Casa de asigurari plateste mai bine aceste categorii de servicii medicale, iar pacientii sunt interesati”, a spus Ioan Simion, fondatorul Sanconfind.

Suprafata spitalului este de 11.000 mp si este dotat cu 90 de paturi, dintre care 20 in sectia de obstetrica-ginecologie. La nivel de personal, spitalul are 230 de angajati, dintre care 22 sunt medici angajati full time.

Totodata, de la inceputul anului 2017, in cadrul spitalului functioneaza sectia de obstetrica-ginecologie. Aici au venit pe lume, anul trecut, peste 50 de copii, cea mai ieftina nastere, cu 3 zile de spitalizare, avand un pret de 3.200 lei.

Citeste si:
Spitalul Sanconfind din Campina: Peste 37.000 de pacienti in 2018
Peste 37.000 de pacienti au...

In prezent, Sanconfind este cel mai mare spital privat din zona Prahova, cu departamente de recuperare si balneoterapie, imagistica, laborator de analize, maternitate, dermato-venerologie, gastroenterologie, obstetrica-ginecologie, endocrinologie, cardiologie, diabet, pediatrie iar de anul acesta va fi inaugurata si sectia sspitalizare de zi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Medicii specialişti pot asigura servicii prin intermediul caravanelor medicale
Setari Cookie-uri