In perioada ianuarie - octombrie 2018, peste 37.000 de pacienti au folosit serviciile medicale oferite de spitalul Sanconfind din Campina. Avand la baza o investitie care a depasit 22 milioane euro, Sanconfind este cel mai mare spital privat din Prahova. Pacientii vin din aproape toata tara (Ploiesti, Campina, Bucuresti, Targoviste, Focsani, Valenii de Munte, Constanta, Galati sau Brasov), dar si din strainatate: Anglia, Olanda, Spania sau Turcia.

Potrivit unui raport intern, cei mai multi pacienti au apelat la serviciile de laborator (11.657), urmat de sectiile BFKT (5.638), imagistica (5.173), obstetrica-ginecologie (4.275) si dermato-venerologie (3.073).

Din 2018, la Sanconfind functioneaza si sectia de „spitalizare de zi” pentru specialitatile: cardiologie, dermatologie, obstetrica-ginecologie, chirurgie si diabetologie. In aceasta structura, din mai 2018 au beneficiat de servicii medicale peste 822 pacienti.

„Am dedicat un etaj intreg spitalizarii de zi, in care pacientul vine, este consultat, diagnosticat, dupa care primeste recomandarile medicale”, a precizat antreprenorul Ioan Simion.

Atat pacientii cat si personalul medical agreeaza aceasta aceasta forma de spitalizare, fiind eficienta si rapida. De asemenea, pacientul poate fi monitorizat in continuare prin cabinetele ambulatorii.

Citeste si:
Spitalul Sanconfind din Campina, peste 45.000 de pacienti in 2017
Spitalul Sanconfind din...

Suprafata spitalului este de 11.000 mp si este dotat cu 90 paturi, dintre care 75 sunt rezervate pentru spitalizare continua si 15 pentru spitalizare de zi. La nivel de personal, spitalul are 210 angajati, dintre care 22 sunt medici angajati full-time si part-time.

La aproape 2 ani de la deschidere, maternitatea spitalului isi mentine preturile: pachetul standard de nastere naturala – 3.500 lei (rezerva cu 2 paturi si 2 nopti de cazare) si pachetul standard de nastere prin cezariana – 5.200 lei (rezerva cu 2 paturi si 3 nopti de cazare). Exista si pachete de nastere naturala si prin cezariana VIP, unde mama sta intr-o rezerva cu un singur pat, in sistem rooming in.

In 2018, la maternitatea Sanconfind au venit pe lume peste 239 de copii, iar mamele care au ales sa nasca aici vin din aproape toata tara (Ploiesti, Campina, Bucuresti, Targoviste, Focsani, Valenii de Munte, Constanta, Galati sau Brasov) dar si din strainatate: Anglia, Olanda, Spania, Turcia si China.

Spitalul Sanconfind a inceput sa functioneze din 2015, alaturi de DentActiv (clinica stomatologica), Agroserv si Confind Campina.

Citeste si:
Romanul care vrea sa elimine intrebarea "cat ii dam doctorului?"
Romanul care vrea sa dezvolte...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Medicii specialişti pot asigura servicii prin intermediul caravanelor medicale
Setari Cookie-uri