Secom, companie romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, a finalizat anul 2017 cu o cifra de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, in crestere cu peste 22% fata de anul anterior. Evolutia Secom a determinat urcarea cu trei pozitii in piata de suplimente alimentare, compania ocupand in prezent locul trei in topul jucatorilor din industrie, cu o cota de piata de 6,4%.

Dezvoltarea Secom vine pe fondul cresterii preferintei consumatorilor romani pentru remediile naturale, dar si a investitiilor de 2,25 milioane de euro realizate de companie anul trecut. In 2017, Secom a continuat extinderea propriei retele de retail prin deschiderea a trei unitati comerciale noi in Pitesti, Cluj Napoca si in Mega Mall din Bucuresti, de altfel prima locatie a companiei amplasata intr-un mall. De asemenea, anul trecut Secom a investit in dezvoltarea infrastructurii IT, precum si in activitati de comunicare si promovare.

“2017 a fost un an al performantelor pentru Secom. Am continuat dezvoltarea companiei intr-un mod sustenabil prin largirea echipei cu 40%, extinderea portofoliului cu produse inovatoare din categoria de suplimente alimentare si din segmentul de cosmetice naturale si prin deschiderea a 3 noi magazine”, a precizat Lucia Costea, managing partner Secom.

Secom are in plan lansarea a patru noi magazine proprii, continuarea activitatilor de promovare in media si in farmaciile partenere, dar si largirea portofoliului cu produse inovatoare din categoria de suplimente alimentare, din segmentul de produse de frumusete si din anumite categorii din aria health & wellness.

Secom isi majoreaza bugetul...
Citeste si: Secom isi majoreaza bugetul de investitii si continua extinderea

In prezent portofoliul Secom include 300 de suplimente alimentare si 100 de produse cosmetice naturale.

Citeste mai mult despre Secom aici.