In ultimii ani afacerile furnizorului de servicii medicale private Sanador au crescut organic. Anul trecut veniturile companiei au crescut cu 22% fata de 2016, atingand o cifra de afaceri de 64 milioane euro. Totodata, compania reinvesteste profitul (2,8 mil. euro in 2017) pentru dezvoltarea unitatilor sanitare din Bucuresti.

Te invitam la HealthCare Trends, eveniment wall-street.ro dedicat domeniului farmaceutic si serviciilor medicale, pentru a afla mai multe despre industria de sanatate.

“Pot spune ca anul acesta am inregistrat o crestere sanatoasa si am realizat un profit de 2,8 milioane euro, bani pe care ii vom reinvesti. Cu toate acestea, nu avem in plan sa ne extindem mai mult in acest moment, vrem sa investim mai mult in dezvoltarea unitatilor pe care le avem. Pentru anul acesta ne-am propus un buget de investitii in jur de 3 milioane de euro, exceptand investitiile in centrul de oncologie”, a relatat pentru wall-street.ro Doris Andronescu, directorul general al Sanador.

Anul trecut Sanador a avut un buget de investitii de aproximativ 4 milioane euro si a reusit sa-si intareasca personalul medical ajungand la 1.500 angajati full time, dintre care aproape 50% medici, si peste 1.000 de colaboratori, care sunt exclusiv medici. In 2016 compania avea un numar de 1.100 de angajati.

Avand in vedere ultimile modificari salariale anuntate de Ministerul Sanatatii, directorul general al Sanador sustine ca au fost majorate deja salariile personalului medical si daca vor urma alte modificari se vor adapta in functie de acestea. “Daca oferi medicilor aceleasi conditii pe care le gasesc in Occident si daca sunt satisfacuti din punct de vedere financiar, atunci atragi si personal medical“, a adaguta dr. Doris Andronescu.

Recent, Sanador a anuntat ca a investit 1 milion de euro pentru a avea noi tehnici endovasculare in cadrul spitalului clinic. Cu ajutorul angiografului de ultima generatie Phillips Azurion 7, pacientii pot avea acces la o noua platforma pentru terapii minim invazive ghidate imagistic.

Citeste si:
[Infografic] Cum arata harta spitalelor private din Romania
Infografic Cum arata harta...

veniturile sanador in 2017

Infiintat in anul 2001, Sanador a cunoscut o dezvoltare continua, in prezent detinand un spital clinic, mai multe clinici si laboratoare de analize medicale. Cu o suprafata totala de 23.000 de mp si o capacitate de 402 de paturi, Spitalul Clinic Sanador asigura majoritatea specialitatilor medicale si chirurgicale, compartiment de primiri urgente (adulti si copii), 17 linii de garda 24/24, flota proprie de ambulante, ambulator si imagistica medicala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Piata serviciilor medicale private, nivel record in 2018
Setari Cookie-uri