Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) sustine planul Companiei Nationale de Transporturi Aeriene (TAROM) de a-si mari flota, prin inchirierea sau cumpararea a patru aeronave noi Airbus A320 sau Boeing 737, in acest an, informeaza Agerpres.

Potrivit comunicatului ANAT, masura TAROM de a-si mari flota cu avioane de tip Airbus A320 sau Boeing 737 este asteptata cu mare interes de turoperatorii romani de chartere.

"TAROM are mare nevoie de aceste aeronave. Sunt multe destinatii ce pot fi operate din Romania. Avem mare nevoie la activitatea de chartere, pentru ca aici cererile sunt mari, si de 20 de ani pentru astfel de curse se folosesc avioanele care mai raman dupa ce se completeaza necesarul pentru cursele regulate. Turistii romani calatoresc tot mai mult si mai des si prefera serviciile complete si de calitate, iar turoperatorii romani, in marea lor majoritate, au dorinta de a lucra cu compania nationala de transport aerian a Romaniei", a declarat Alin Burcea, presedinte ANAT.

In comunicat se mai precizeaza ca urmatorul pas este completarea flotei TAROM cu aeronave pentru zboruri lung-curier, mai ales ca exista oportunitati, dupa ce au fost eliminate vizele pentru romanii care doresc sa calatoreasca in Canada si au fost simplificate formalitatile pentru ca cetatenii chinezi sa ajunga mai usor in Romania.

Comunicatul ANAT vine ca reactie la declaratia ministrului transporturilor, Lucian Sova, care a anuntat ca masurile referitoare la achizitia celor 27 de aeronave pentru TAROM si inaugurarea rutelor de lung curier catre Asia si SUA trebuie aprofundate si discutate cu managerul companiei, pentru a vedea daca sunt sustenabile din punct de vedere economic.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri