Ne bucura enorm sa te informam ca Apa minerala naturala oligominerala La Fantana a primit recent doua stele Superior Taste Award pentru calitate.

Este aceeasi apa la PET de 0,5 L pe care ai cunoscut-o, tot pana recent, ca "apa de izvor". Ii putem spune acum pe numele ei adevarat – apa minerala naturala oligominerala. Faptul ca nu i-am zis asa de la inceput are legatura cu indelungatul proces de omologare specific apelor minerale.
La Fantana – apa minerala la 0,5L este solutia mobila de hidratare La Fantana – o apa recomandata pentru consum zilnic, ambalata elegant si comod. Este extrasa din Mitrovo Polje (Serbia), o regiune muntoasa de pini si stejari, incadrata de masivi de pana la 2.000 m, departe de aglomerari urbane si industriale. Apa are un gust neutru placut, cu continut echilibrat de minerale, care satisface setea.
Poti comanda acum oriunde o apa minerala cu gust echilibrat, in versiunile plata si carbogazificata. Pentru asta, contacteaza-ti agentul La Fantana sau intra si cumpara direct de pe magazinul nostru online.