Anul 2017 a marcat o crestere cu 20% a business-ului Sanagout, ca urmare a dezvoltarii interesului angajatorilor romani pentru programele de well-being destinate angajatilor. In acest context, compania a deservit cu 20% mai multe programe corporate de livrare a pranzului pentru angajati decat in 2016, accentul fiind pus pe meniurile personalizate si sanatoase.

Tot mai multe companii ofera mese de pranz angajatilor pentru a atrage oameni mai competenti, astfel incat masa de pranz este un beneficiu salarial tot mai cautat pentru generatia millenials. Studiile arata ca 50% dintre angajati sunt mai entuziasmati sa accepte un job nou daca in pachetul salarial au incluse micul dejun si/sau masa de pranz oferita de angajator.

Studiile arata ca angajatii care duc un stil de viata sanatos sunt cu 30% mai productivi decat ceilalti, au mai multa energie si o sanatate mai buna. Iar alimentatia joaca un rol extrem de important in aceasta ecuatie. De aceea, nu folosim produse congelate, garantam siguranta alimentelor, din momentul achizitiei si pana la livrare, gatim fara adaosuri, aditivi, concentrate sau premixuri si folosim tehnica de gatire sous vide, prin care se pastreaza valorile nutritive ale alimentelor

Denisa Gradeanu, director SanaGout

Sursa foto: Sanagout