Lantul de brutarii Paul le pune la dispozitie clientilor o gama variata de produse, prin serviciile de Candy Bar si Catering, special create pentru a completa meniul evenimentelor cu cele mai fine produse frantuzesti.

Serviciul de Catering al brutariilor Paul le ofera clientilor o gama diversificata de produse dulci sau sarate, in varianta mini, din meniurile Collection Salee si Collection Sucree: mini sandwich-uri, mini quiches sau croissante sarate, mini eclairs, mini macarons, Choux a la creme sau Coeur pavlova.

Candy Bar-ul a fost special creat pentru a le oferi invitatilor un moment cu cele mai sofisticate si dulci preparate. Meniul include o gama variata de deserturi sub semnatura Paul: mini viennoiserie (mini foietaje dulci), mini croissants sucres (mini croissante dulci), mini tartelettes (mini tarte cu fructe), mini eclairs, mini macarons, mini moelleux (mini prajituri), Choux a la creme si Coeur pavlova.

”Candy Bar-ul de la Paul a fost gandit pentru a aduce evenimentelor mai multa savoare si culoare. Preparatele sunt atent selectionate si se completeaza perfect cu serviciul de Catering disponibil in oferta noastra. Pentru a crea un moment cat mai aparte, punem la dispozitia clientilor toate serviciile de logistica necesare, accesorii pentru decor, dar si posibilitatea de a personaliza pachetul cu specialitatile cu care i-am obisnuit pana acum in brutarii”, a declarat Ovidiu Albu, director general, Paul Romania.

Serviciile de Catering si Candy Bar se adreseaza petrecerilor aniversare, reuniunilor de familie, botezurilor, nuntilor sau evenimentelor corporate. Serviciile de Catering si Candy Bar sunt disponibile doar in Bucuresti, Cluj si Constanta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri