Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum, anunta numirea lui Antoine Brun in functia de vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est, pozitie din care va coordona afacerile si operatiunile companiei in 10 piete, inclusiv Romania, incepand cu 1 aprilie.

Antoine Brun s-a alaturat echipei Procter & Gamble in 1995 in Franta, de-a lungul carierei ocupand diverse functii in vanzari, marketing si management. A detinut si o serie de pozitii de conducere de top, acoperind mai multe piete globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia-Pacific. Inainte de a prelua noile responsabilitati din Europa de Sud-Est a ocupat functia de vicepresedinte Australia si Noua Zeelanda.

El preia responsabilitatile Elenei Kudryashova, care a fost numita vicepresedinte Baby Care China in cadrul Procter & Gamble.

P&G deserveste clienti din intreaga lume avand in portofoliu marci precum Always, Ambi Pur, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume.

Citeste si:
Somaro cere autoritatilor si retailerilor sa se implice pentru oameni
Magazinul social Somaro,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Unde poti bea cafea ca Rachel sau Joey din "Friends"