Procter & Gamble il numeste pe Antoine Brun in functia de vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est

Procter & Gamble, unul dintre cei mai mari jucatori din industria bunurilor de larg consum, anunta numirea lui Antoine Brun in functia de vicepresedinte pe regiunea Europei de Sud-Est, pozitie din care va coordona afacerile si operatiunile companiei in 10 piete, inclusiv Romania, incepand cu 1 aprilie.

Antoine Brun s-a alaturat echipei Procter & Gamble in 1995 in Franta, de-a lungul carierei ocupand diverse functii in vanzari, marketing si management. A detinut si o serie de pozitii de conducere de top, acoperind mai multe piete globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia-Pacific. Inainte de a prelua noile responsabilitati din Europa de Sud-Est a ocupat functia de vicepresedinte Australia si Noua Zeelanda.

El preia responsabilitatile Elenei Kudryashova, care a fost numita vicepresedinte Baby Care China in cadrul Procter & Gamble.

P&G deserveste clienti din intreaga lume avand in portofoliu marci precum Always, Ambi Pur, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide. Comunitatea P&G cuprinde operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume.

Citeste si:
P&G deschide o fabrica de capsule detergent in Urlati
P&G deschide o noua fabrica,...
Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri