Anul 2017 a reprezentat un moment de dezvoltare financiara a clinicilor dentare Victoria, prin cresterea cu 20% a cifrei de afaceri fata de anul anterior, pana la valoarea de 1,5 milioane de euro. Cresterea vine in contextul investitiei de peste jumatate de million de euro in clinica din Bucuresti, pentru care se estimeaza un termen de aproximativ 5 ani pentru recuperarea investitiei.

Piata din ce in ce mai concurentiala a dus la identificarea si implementarea procedurilor digitale in serviciile oferite pacientilor pentru a raspunde nevoii de a scurta timpul alocat tratamentelor stomatologice. Dotarea cabinetelor cu tehnologie de ultima generatie, utilizarea propriului laborator si permanenta dezvoltare profesionala a medicilor a dus la un flux de peste 1.000 de pacienti pe an in clinica din Bucuresti si de peste 10.000 de pacienti la nivel national.

Planurile pentru 2018 se bazeaza pe trendul ascendent al anului anterior si includ in prima faza deschiderea unei clinici noi in orasul Slatina. Cu o valoare a investitiei de 400.000 euro, clinica din Slatina isi propune sa trateze peste 1.000 de pacienti pana la sfarsitul anului si sa reuseasca o recuperare a investitiei in mai putin de 5 ani.

Tendintele internationale in practica stomatologica sunt puternic influentate de digitalizarea procedurilor si a tehnologiei, iar o mare parte a investitiei in reteaua clinicilor dentare Victoria este reprezentata de optiuni precum imprimarea 3D, tehnologia CAD/CAM, utilizarea microscopului si a programelor de estetica dentara pentru a avea un mai bun control asupra rezultatelor finale.

O alta cerinta importanta pentru pacientii clinicilor Victoria o reprezinta reducerea timpului petrecut in cabinetul medical, iar pentru a obtine rezultate optime de maxim 5 - 6 consultatii per tratament au fost realizate investitii in sisteme precum radiografia panoramica si CT in cadrul fiecarei clinici.

Citeste si:
Dent Estet, crestere cu 34% a cifrei de afaceri fata de 2018
Grupul Dent Estet, controlat...

Grupul de clinici dentare Victoria este prezent in acest moment in Pitesti, Ramnicu Valcea si Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
FAN Courier se asteapta la o crestere de 10-15% in 2020