Tema de anul acesta este The 2D Perspective: Digital & Delivery.
Vom identifica tendintele mondiale in consumerism si vom afla tips&tricks despre competitivitate mondiala de la Dr. David Bosshart, CEO al GDI Gottlieb Duttweiler Institute si Professor Stephane Garelli, fondatorul IMD World Competitiveness Center si fost Managing Director al Forumului Economic Mondial de la Davos timp de 13 ani. Alaturi de ei va participa Jörg Gerbig, Chief Operating Officer Takeaway, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de comenzi online de mancare din Europa.

Principalele paneluri ale conferintei sunt Administratie, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umana si Comunicarea Digitala. In cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamica pietei de delivery, asteptarile consumatorilor, problema fortei de munca, digitalizarea operationala a business-urilor din HoReCa, a comunicarii cu consumatorul, efectele din business dupa digitalizare.

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii organizata de HORA (Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania) si Hospitality Culture Institute (www.hospitalityculture.ro) este singurul eveniment dedicat dezbaterii legitime si profesionale a problemelor de business din industria ospitalitatii romanesti si solutionarii acestor probleme intr-o maniera integrata si adaptata cadrului economic, social si politic din Romania. Aceasta conferinta isi propune sa devina un partener pe termen lung si un consultant legitim pentru profesionistii din industria HoReCa romaneasca.
Este un eveniment care reuneste lideri din industria ospitalitatii nationale si internationale, profesionisti in marketing si comunicare si autoritati economice si politice din Romania si din strainatate. Totodata, evenimentul reprezinta o excelenta oportunitate de relationare si schimb de informatii.
Inscrierile se pot face la https://conferinta.horaromania.org/inscriere/.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri