Principalele paneluri ale conferintei sunt Administratie, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umana si Comunicarea Digitala. In cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamica pietei de delivery, asteptarile consumatorilor, problema fortei de munca, digitalizarea operationala a business-urilor din HoReCa, a comunicarii cu consumatorul, efectele din business dupa digitalizare.

Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii organizata de HORA (Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania) si Hospitality Culture Institute (www.hospitalityculture.ro) este singurul eveniment dedicat dezbaterii legitime si profesionale a problemelor de business din industria ospitalitatii romanesti si solutionarii acestor probleme intr-o maniera integrata si adaptata cadrului economic, social si politic din Romania. Aceasta conferinta isi propune sa devina un partener pe termen lung si un consultant legitim pentru profesionistii din industria HoReCa romaneasca.
Este un eveniment care reuneste lideri din industria ospitalitatii nationale si internationale, profesionisti in marketing si comunicare si autoritati economice si politice din Romania si din strainatate. Totodata, evenimentul reprezinta o excelenta oportunitate de relationare si schimb de informatii.
Inscrierile se pot face la https://conferinta.horaromania.org/inscriere/.