Pe fondul extinderii retelei de dealeri si al proceselor calitative implementate in ultimii ani, afacerile Stihl Romania, companie detinuta 100% de catre firma mama din Germania, producator de motounelte, au inregistrat o crestere de 15% in 2017. Potrivit datelor Ministerului Finantelor Publice, afacerile din 2016 ale Andreas Stihl Motounelte SRL (Stihl Romania) au atins nivelul de 145.369.570 de lei (32.376.296 euro, la un curs mediu anual de 4,49 lei pentru un euro). Ioan Mezei, director general Stihl Romania, spune ca estimeaza o crestere cu doua cifre a veniturilor in acest an, adica minimum 10%.

“Putem spune ca este cel mai bun an al companiei de pana acum. De altfel, avem trei dealeri care au inregistrat pentru prima data cifre de afaceri de peste un milion de euro, iar anul aceste ne asteptam la inca cinci-sase parteneri care sa atinga acelasi nivel. Acestia se afla in zone total diferite ale tarii, deci nu putem afirma ca dezvoltarea economica a unei anumite zone a favorizat decisiv aceasta crestere. In esenta, este vorba despre asumarea, la nivelul proprietarilor acestor afaceri locale, a unei anumite implicari in dezvoltare si extindere, pe care Stihl o incurajeaza”, declara Ioan Mezei, director general Stihl Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont